Rooseveltstraat 44-46, 4731KH Oudenbosch
facebook twitter youtube

Vragen? Bel
0165 317990

Sitereviews

Beoordeling Overall:
per categorie
Website:
Bereikbaarheid:
Levering:
Service:
549 klanten beoordelingen
  • Ben Vervloet op 24-08-2017
    Score:
    Product voldoet aan de verwachtingen. Vanwege vakantie van het bedrijf is het product pas na 7 werkdagen ontvangen. Advies, vermeld bij vakantie, dat levering vertraagd zal plaatsvinden.
  • martijn meijerrathken op 26-07-2017
    Score:
    Ik had geen track and tracé gekregen. Na nabellen (4x want de persoon van de online bestellingen was er even niet) meteen de volgende dag in huis, bleek niet verzonden/gemiste order. Prima produkt, prima prijs. Afhandeling na mijn telefonisch contact was prima.
  • M.B. Visser op 24-07-2017
    Score:
    Op site dakdragers besteld. Door fout in computer bestel systeem verkeerde geleverd. Telefonisch besproken verkeerde geleverde geretourneerd en 2 dagen later juiste geleverd. Top service.
  • Cm de wild op 23-07-2017
    Score:
    Zelf ophalen, prima!
  • A.Brobbel op 16-07-2017
    Score:
    Ik heb de dakdragers nog steeds niet ontvangen en ben nu zonder dakkoffer met vakantie. Ben dus niet erg tevreden Met groet A.Brobbel ==excuses voor het ongemak, de leverancier had niet doorgegeven dat een onderdeel niet leverbaar was, waardoor wij de klant niet konden informeren. Het bedrag is gecrediteerd
  • Alex Kop op 09-07-2017
    Score:
  • Gasseling op 09-07-2017
    Score:
    Autohoes besteld, ging allemaal heel makkelijk. Op de dag dat de hoes verzonden zou worden werden we gebeld dat DHL niet bezorgd bij postbussen, dus we konden nog snel een ander adres doorgeven. Topservice!!
  • Vanbaelen op 27-06-2017
    Score:
    Goede service
  • E.J.Jansen op 20-06-2017
    Score:
    Perfect
  • Cas Al op 08-06-2017
    Score:
    Fietshoes is veel te klein. Op de site staat er ook geen maat bij aan gegeven.
  • J. Dassen op 08-03-2017
    Score:
    Alles prima !
  • K.ElTalhaui op 02-03-2017
    Score:
    We hebben vorige week gebeld dat wij 1 plaat ipv 2 wegsleepregeling hebben ontvangen. Het klopte en we zouden een nieuwe toegestuurd krijgen maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd.====Artikel staat nog in bestelling en wordt zoals gezegd alsnog geleverd
  • piet groeneweg op 01-03-2017
    Score:
  • Bm olislagers op 19-02-2017
    Score:
    Ben verder heel tevrefen met de bestelling heb er even op moeten wachten omdat niet alles op vooraad was maar heb het alsnog goed verpakt in goede staat ontvangen
  • A. van de Pol op 11-02-2017
    Score:
  • Pieter van den Heuvel op 10-02-2017
    Score:
    Ik ben een week verder en heb nog niets ontvangen. Blijkbaar staat uw enquête los van uw levering.==== REACTIE AutoT.nl. DAT KLOPT, ZO KUNNEN WIJ FOUTEN DIRECT OPSPOREN EN HERSTELLEN, ZO OOK DIE VAN U.
  • Remko Zillig op 31-01-2017
    Score:
    Goede site, goede aanbieding, nagebeld of ik zeker wist dat de sneeuwkettingen pasten. Kortom niets op aan te merken
  • Ben van der Zwet op 25-01-2017
    Score:
    Vlot geleverd conform specificatie van het product,
  • Gonda op 24-01-2017
    Score:
    Ik heb dit anti-ijsdek niet ontvangen. Na mijn bestelling en betaling wel een bevestigingsmail gehad maar helaas: na 4 dagen wachten nog steeds niets ontvangen. Telefonische navraag leerde mij dat dit product uitverkocht en dus manco was. Is pas de volgende winter weer leverbaar. Daags daarop wel direct mijn geld teruggestort gekregen (daarom 4 sterren bij service) Echter zou het beter zijn als de website aangepast wordt wanneer iets uitverkocht raakt te worden .REACTIE AUTOT: HELEMAAL WAAR,MAAR BIJ SOMMIGE PRODUCTEN IS DE PIEK ZO KORT EN HOOG DAT SOMS DEZE SITUATIE NIET TE VOORKOMEN IS
  • Kees Burgers op 17-01-2017
    Score:
    Goede site, ik onthou de naam Er mag iets meer informatie bij over de verschillen tussen de monteurshoezen Afgehaald in de winkel, goed geholpen. Bij bellen kreeg ik niemand aan de lijn maar dat was niet zo'n probleem.
  • R. Peters op 15-01-2017
    Score:
  • David van Gelder op 05-01-2017
    Score:
    Helaas zijn de zijkanten van de camperhoes XXL eigenlijk te kort en waren vier van de zeven banden om de hoes vast te zetten te kort, zodat ik ze met andere banden heb moeten verlengen.===REACTIE AUTOT.NL HET IS VOOR ONS MOEILIJK TE BEPALEN OF DE JUISTE MAATVOERING IS UITGEVOERD. DE HOES HOEFT ECHTER NIET HELEMAAL TOT DE GROND TE KOMEN
  • Verberne op 04-01-2017
    Score:
    Het product was niet meer leverbaar!
  • Juliette Jeukens op 29-12-2016
    Score:
    Perfect ijsdeken, pas mooi voor een Volvo V60. De aflevering had beter gekund maar dat ligt bij post NL en niet bij autot.
  • de Jong op 28-12-2016
    Score:
    Prima keuzemogelijkheden en snelle bezorging.
  • Pascal Kleinjan op 23-12-2016
    Score:
    Thule produkten tegen scherpe prijs snel kunnen leveren sprak mij zeer aan. Bi jophalen zeer korrekt geholpen.
  • TS. Wouda op 20-12-2016
    Score:
    Gewoon goed
  • Veenstra op 08-12-2016
    Score:
    Hoewel ik blij ben met de hoes, want hij beschermd de voor en zijruiten. Maar de hoes kan bij lange na niet de achterruit beschermen. Ik heb Toyota Aygo aangegeven in mijn bestelling. De uitkomst maatje S. Het doek komt niet over het gehele dak, laat staan over de achterruit. Behoudens die tekortkoming ben ik tevreden. Succes! Auke
  • Anna op 06-12-2016
    Score:
    Aardige behulpzame reactie aan telefoon; snelle levering en prima materiaal. Auto en eigenaar beide blij 😉
  • FRANS Walter op 05-12-2016
    Score:
    Perfecte communicatie en dito service. Zeer betrouwbaar !!
  • Marchal op 24-11-2016
    Score:
    Ik heb de motorhoes nog steeds niet ontvangen. MVG, Marchal reactei AutoT.nl KLOPT HELEMAAL, BEDRAG IS NIET BETAALD
  • Gerrit Kroes op 27-10-2016
    Score:
  • Michel de Kraker op 24-10-2016
    Score:
    Prima. Snelle levering. Tevreden.
  • A van Bezouwen op 05-10-2016
    Score:
  • Moeyens Dirk op 03-10-2016
    Score:
  • Robert Groothuijs op 24-09-2016
    Score:
  • Koorneef op 19-09-2016
    Score:
  • Dionne van der bij op 10-06-2016
    Score:
    Prima service!
  • van vlodrop op 26-05-2016
    Score:
  • t van der tuin op 05-05-2016
    Score:
    gedeelte van de bestelling stond ik backorder, jammer dat jullie niet even een mailtje gestuurd hebben, dat de bestelling verstuurd is..
  • Floris Mokveld op 05-05-2016
    Score:
    Doordat de configurator op de site foutieve informatie bevat moest ik opnieuw zonder korting of mogelijkheid tot geld retour (we hadden de hoes gepast en gezien dat hij de auto bedekte maar bij de eerste hevige wind (buiten de retourperiode) lag de hoes op straat) een wel passende hoes bestellen. Toen de bestelling bij het betalen ook nog eens mis ging was het vertrouwen in de site volledig weg. Door ingrijpen van de klantenservice werd de hoes alsnog de volgende dag bezorgd met als pleister geen verzendkosten. Hoes past uitstekend. Schuld voor verkeerde bestelling ligt aan de configurator. Ongelooflijk dat de leverancier alle verantwoordelijkheid van zich werpt en gewoon weer laat betalen. Wat moet ik in hemelsnaam met een amper gebruikt goede hoes Large die niet past op de auto die ik heb? Kater blijft, klant verloren
  • M.Debertrand op 29-04-2016
    Score:
    Levertijd goed, helaas is de hoes niet waterdicht, hooguit waterafstotend. Wat mij betreft een dikke onvoldoende voor de kwaliteit van deze hoes. Er zaten bij levering ook vlekken op waardoor het lijkt dat deze hoes al eerder gebruikt was? Zat echter wel netjes in doos.
  • Eveline de Jongh op 24-04-2016
    Score:
    Bestellen was eenvoudig via de site en de aangegeven levertijd werd netjes nagekomen. Het product zou beter zijn wanneer de draken op een links- en rechtshandige kant genaaid zijn, zodat bij de bestuurder de kant met het klitteband niet in de nek zit. Nu zit die draak ondersteboven ;-(
  • marjan ewals op 21-04-2016
    Score:
    ik heb de bestelling nog niet ontvangen, omdat de overige artikelen niet voorradig waren, ik verwacht ze ergens deze week.. heb daarom service laag, maar eigenlijk niet gescoord..
  • Ruud op 12-04-2016
    Score:
    Snelle levering. Enige nadeel is dat de dakdragers niet echt op maat zijn voor mijn Passat, maar dat ze een universele bevestiging hebben. Bij het uitzoeken wordt de indruk gewekt dat Thule de dakdragers speciaal voor dit model maakt. Het zou eerlijker zijn om de dakdragers aan te bieden met vermelding van alle auto's waarop ze passen. Zodoende snap ik als klant dat de dragers universeel zijn voor een bepaalde categorie auto's. Met vriendelijke groet, Ruud Merx
  • Mathijs de Graaf op 07-04-2016
    Score:
    De levering en service van Autot.nl is helemaal prima en snel. De carpoint 10 dakdrager is voor meerdere auto's maar ging vrij moeilijk op saab 900ng, met veel kracht en beetje geweld. De gaten in de drager waar de schroef doorheen moet, zijn eigenlijk net iets te smal. Desondanks, heb je het vast, dan zit het ook echt vast..
  • willem vos op 02-04-2016
    Score:
    Keurig geholpen en advies gehad. ik had iets teveel besteld en betaald en werd daar door autot op hewezen. Uitstekende service. een aanrader. willem
  • C.Vermeer op 26-03-2016
    Score:
    Eerste keer Mer shampo elders besteld en geleverd door dit bedrijf. Mer shampo rechtstreeks besteld hier en enorm goedkoper en wederom prima aflevering product. Dus doe je voordeel, de keuze is groot en service perfect. Een tevreden klant.
  • C.J. van der Want op 20-03-2016
    Score:
    Dit is absoluut de beste ijskrabber. Lang naar gezocht maar toch gevonden bij AutoT. Bovendien de volgende dag al in huis. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben!
  • C. Essers op 07-03-2016
    Score:
    Het zag er allemaal zeer netjes uit.
  • Sakhri op 07-03-2016
    Score:
    Snel en efficiënt!
  • R. Moesman op 04-03-2016
    Score:
  • Fleur op 24-02-2016
    Score:
    Vriendelijke mensen en snelle top service zeer tevreden
  • Henri Struikenkamp op 31-01-2016
    Score:
    Goede kwaliteit en pasvorm voor een kleiner stuur. V.w.b. de webwinkel: weer uitstekend !
  • L. Bethlehem op 28-01-2016
    Score:
  • Veenstra L op 22-01-2016
    Score:
    helemaal goed.
  • Jeffrey Verstege op 20-01-2016
    Score:
    erg fijn bedrijf wordt snel te woord gestaan en op de hoogte gehouden.
  • R. Hassanmohamed op 15-01-2016
    Score:
    Ga zo door!
  • W. van der Veen op 15-01-2016
    Score:
    AutoT levert snel. Dit tegen een goede prijs die in verhouding staat tot het artikel. Daarbij hanteren zij ook nog eens lage verzendkosten. Voor mij was dit een aanrader om te kopen.
  • Veenstra L op 12-01-2016
    Score:
    Het ziet er allemaal goed uit ,goeie levering en begeleiding naar de levering. vr grt L Veenstra
  • Tom de Weerdt op 11-01-2016
    Score:
    Een prima krik. Alleen ging het opkrikken nogal zwaar. Daarom heb ik er een moer opgelast en nu kan ik met een (ratel) dopsleutel opkrikken. Dat gaat uit de kunst! Mvg Tom
  • Mark Houkes op 06-01-2016
    Score:
    goede prijs en snelle correcte levering
  • H.P Maas op 15-12-2015
    Score:
  • E.J.Struijlaart op 14-12-2015
    Score:
    Naar volle tevredenheid afgewerkt.
  • remco tuinman op 08-12-2015
    Score:
    Ik ben een beetje teleurgesteld eigenlijk. Dat komt omdat ik de dozen heb gezienop een site waar ze als opslag werden gebruikt voor speelgoed autotjes. Echter de vakjes bleken te klein voor de autotjes jammer. Reactie AutoT.nl: Geachte heer Tuinman, het is jammer dat u een andere indruk heeft gekregen van de bestelde en ontvangen items. Mocht u de items willen aanmelden voor retour is dit natuurlijk mogelijk. Wij zullen u ook per e-mail benaderen om deze bestelling toch naar alle tevredenheid te kunnen behandelen. Met vriendelijke groet, Team AutoT.nl
  • winfred wijnhoven op 03-12-2015
    Score:
  • peter smits op 21-11-2015
    Score:
    Snelle levering na bestelling Duidelijke berichten over de bestelling Prijs is ook OK
  • vermeulen op 16-11-2015
    Score:
    vind het ongewoon dat er geen beschrijving bij dit artikel is je moet zelf maar uitzoeken hoe je de hoes er over heen krijg ik vind dat een slechte service. mvg REACTIE AUTOT.NL: Geachte heer/mevrouw Vermeulen, hartelijk dank voor uw review, dit gaan wij uitzoeken en evt aanvullen. Mocht u het fijn vinden om een instructievideo te bekijken kan dit op onze website bij de groep camper en caravanhoezen. Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag.
  • Jan Willem Assink op 15-11-2015
    Score:
    Goede communicatie, goed product.
  • B. Jillal op 10-11-2015
    Score:
    Snelle levering. Super.
  • Tineke Luimstra op 05-11-2015
    Score:
    keurig op tijd zoals afgesproken en keurig een mail wanneer verzonden - zoals gevraagd.
  • dirk gevaert op 29-10-2015
    Score:
    zeer tevreden, ook bedankt dat u het toch even liet weten dat de verzending 1dag later was gepland. met vriendelijke groet D.Gevaert
  • Natalie op 22-10-2015
    Score:
    Bestellen ging goed. Het was ook snel binnen. Op de bon stonden de 2 juiste ruitenwissers vermeld, maar helaas zat er één andere bij de verzending. De klacht werd snel afgehandeld. 2 dagen later had ik de juiste ruitenwisser al binnen en de verkeerde kon gratis terug gestuurd worden. Jammer dat het mis ging, maar daarna bijzonder goed afgehandeld.
  • P van Loon op 15-10-2015
    Score:
    Makkelijke besteld, goede informatie over de status van de bestelling en snel geleverd!
  • Th. Venhorst op 14-10-2015
    Score:
    stoelhoes was netjes verpakt en 2 dagen na bestelling afgeleverd . past goed op de stoel dus erg tevreden. groet theo venhorst.
  • Van de Ven Erwin op 05-10-2015
    Score:
    Snelle levering en zeer hulpzaam aan telefoon. 1 opmerking, Hoe na winter camperhoes en met wat reinigen ? Geen uitleg in verpakking. Mvg
  • Johan Roelofsen op 26-09-2015
    Score:
    goed product, volgens afspraak snel verzonden en afgeleverd
  • ron vos op 01-09-2015
    Score:
    Alles goed geregeld bestelling lag klaar ik belde of ik hem eerder kon ophalen was geen probleem Toppie
  • Berto Mathijssen op 11-08-2015
    Score:
  • C. Hollestein op 10-08-2015
    Score:
    keurig netjes en snel geleverd!
  • Pastorutti op 06-08-2015
    Score:
  • Truman op 26-07-2015
    Score:
    Ondanks het niet vooradig zijn van het product is er uiteindelijk toch heel snel een levering gedaan, precies volgens afspraak, Goed feregeld hoor.
  • Dennis Janssen op 24-07-2015
    Score:
    Allereerst wat een fantastische service! Helaas eerst het product niet in tweetal leverbaar maar direct na mijn order een mailtje met een alternatief. Na wat heen en weer gemaild te hebben was het na een uur helemaal rond. Daarbij komt dat ik het de volgende dag al ontvangen had. Kortom geweldig. Kralenkussen voor het mooie net te smal en een Iers te korte zitting. Daarentegen zit het wel prima. Sire. Ik zou een linkerkolom maken met de categorieën. Niet een headline menu. Naar mijn idee heb je dan overzichtelijkere site. Als je links een kolom met categorien maakt en dan in de headlines van de site het pad. Dus waar je je bevind. Dat zal voor mij de website helemaal afmaken! Verder alles top!
  • willem hendriks op 21-07-2015
    Score:
    goede aankoop,betrouwbaar.
  • Marcel Bom op 21-07-2015
    Score:
  • Fam. van der Aa op 20-07-2015
    Score:
    We hadden de levering meteen de volgende dag binnen. Geen stress vlak voor de vakantie of we wel op tijd een dakdrager zouden hebben. Bovendien was de prijs in vergelijking met andere aanbieders zeer aantrekkelijk.
  • Tom Smits op 20-07-2015
    Score:
    Hoi jongens van auto t, Ben zelf niet zo handig maar het is me gelukt de clip on in elkaar te zetten, en we hebben onze eerste fietstocht naar Doorn heerlijk ervaren. Dank voor jullie prettige omgang en veel geluk voor jullie, Groeten Tom Smits
  • MP Breugem op 19-07-2015
    Score:
  • B grundel op 15-07-2015
    Score:
    Ik vind het retour proces nog niet heel duidelijk. Je moet eerst een mailtje sturen om goedkeuring te vragen of je iets retour kunt sturen? en dan klik je op de link om een retourformulier te printen en dat is mijn inziens geen formulier maar dat zijn eerder richtlijnen. Het zou handig zijn als dit een PDF'je is van een formulier waarop het adres staat en waar allen de vragen staan die relevant zijn voor het retour zenden. Nu print je veel te veel info. Verder ben ik heel tevreden over jullie service en handelingssnelheid REACTIE AutoT.nl: Uw opmerking gaan wij bekijken en eventueel doorvoeren, hartelijk dank.
  • Hans Picard op 13-07-2015
    Score:
    Goede drager voor een lage prijs
  • G.L van Bruchem op 13-07-2015
    Score:
    Snel en prima verlopen en op tijd geleverd.
  • Jolanda van Es op 04-07-2015
    Score:
    Ik ben zeer tevreden over de gordelhoezen. De klittenband is behoorlijk sterk daardoor kan mijn zoontje hem niet makkelijk los krijgen.
  • J.L. Verduijn op 03-07-2015
    Score:
  • M.C. Halie op 03-07-2015
    Score:
    bestelling geplaatst, 5 minuten later gebeld of ik het wel correct gedaan had, omdat het maar 1 onderdeel van geheel was, levering volgende dag, klasse kan niet beter daarnaast mooie overzichtelijke site en erg vriendelijke en behulpzame klantenservice aan telefoon, hier wordt meegedacht als het overal zo was zag de wereld er een stuk beter uit , bedankt.
  • cas van den hout op 03-07-2015
    Score:
    Ik heb de drager binnen. Maar de fietsen kunnen er niet op. Ik heb een Roode stang er bij die past al niet op de fiets. Is wel jammer. Dus weet even niet hoe ik het moet doen Gr cas van den hout --Reactie AutoT.nl: Inmiddels hebben we contact opgenomen met elkaar om dit probleem op te lossen.
  • T.Inia op 29-06-2015
    Score:
    De hoes heb ik nog niet hoeven gebruiken,maar ik denk wel ,dat ik er[als het weer slechter is]veel gebruik van zal maken.De hoes had ik echter wel voor de gestelde tijd besteld,maar de volgende dag niet gekregen.Vandaar bij :Levering orders gemiddeld Met vriendelijke groet,T.Inia REACTIE AutoT.nl: Beste T.Inia, helaas kan het voorkomen dat PostNL 2 werkdagen doet over een uitlevering, vandaar Voor 16.30 besteld, vandaag nog verstuurd. Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag.
  • Tamara de Mooij op 26-06-2015
    Score:
    2 dagen voor vertrek besteld en volgende dag binnen. Super service, dubbel check door autoT of het wel de juiste was die ik nodig had en zelfs nog service krijgen mocht het niet op voorraad zijn dat ze bij collega bedrijf voor je gaan zoeken. Top!
  • JCT van Mansom op 24-06-2015
    Score:
  • Kelly Hilhorst op 19-06-2015
    Score:
    Goede mooie hoezen! Vind de Levertijd van 1 week alleen best lang Reactie AutoT.nl: Bedankt voor de review, wij hebben veel artikelen direct uit voorraad leverbaar echter sommige artikelen worden geleverd vanuit een extern magazijn. Vandaar de 3 tot 7 werkdagen levertijd.
  • Rob op 19-06-2015
    Score:
    Snelle service, lage prijs. Top hoor
  • W. Lips op 15-06-2015
    Score:
    Site: Had een foute invoer gedaan, en kwam er toen echt niet meer uit, door een wat onduidelijk werkend bestelprogramma. Maar tijdens het derde telefoontje met een van uw medewerkers, die mij rustig en netjes hielp, zijn we er toch uitgekomen , en kon ik mijn bestelling doen. Petje af voor de correcte hulp hierbij. Levering orders: Het wachten is nu nog op de sloten voor de dakdragers, die op backorder staan. Dat wacht ik in vol vertrouwen af. Groet W.Lips
  • Sander van dijk op 13-06-2015
    Score:
    Goeie site, makkelijk uit te vinden welk systeem precies nodig is voor mijn speciefieke auto. Snel en compleet geleverd met duidelijke instructies van thule. Autot had er wel een klein zakje/etuitje bij mogen leveren voor de losse onderdeeltjes van de drager ;)
  • j.luimstra op 13-06-2015
    Score:
    1 x bestelt super goed
  • g.wieringh op 13-06-2015
    Score:
  • Theo op 04-06-2015
    Score:
    De Camperhoes is een uitstekend product. Ik gebruik hem al vier jaar intensief als 'winterstalling'. Mij was aangegeven, dat de levensduur zo'n vier jaar zou zijn en inderdaad is hij nu bijna 'op'. Daarom nu hier een nieuwe besteld. Prima site, prima prijzen. Kreeg bericht wanneer bezorging plaats zou vinden. Helaas bleek er bij de pakketdienst iets misgegaan, en werd er niet op de aangegeven dag bezorgd. Maar direct na mijn bericht werd er door AutoT actie ondernomen. Hoewel er dus wel iets vertraging was, is de service top!
  • H. van den Hoogen op 04-06-2015
    Score:
    Wij zijn zeer tevreden!!
  • Stöfsel op 30-05-2015
    Score:
    Ik heb nog niks ontvangen, na circa een week ! REACTIE AutoT.nl: Beste heer/mevrouw, uw bestelling had een levertijd van 3 tot 7 werkdagen, uw pakket is op 04-06-2015 afgeleverd. Mocht u nog vragen hebben horen wij deze graag.
  • Th.M. Ramaekers op 30-05-2015
    Score:
    Tijdens gebruik vastgesteld dat de zuigslang tamelijk kort is en vooral zeer stijf en stug wat het werken met de zuiger beslist niet vergemakkelijkt. Voor de rest is deze zuiger het geld wel waard.(afhankelijk van de levensduur)
  • Ton van Oosterom op 30-05-2015
    Score:
    De site is bij diverse grote overheidsinstellingen niet bereikbaar, omdat deze als verdacht geblokkeerd wordit. Bij aflevering geen track and tracé informatie. REACTIE AutoT.nl: Het obstakel niet bereikbaar zijn wordt opgepakt, indien u graag de track and trace info wilt hebben kunt u dat aangeven tijdens de bestelling bij Opmerkingen. Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag.
  • W van den Berg op 29-05-2015
    Score:
    Goede info,goede service,snelle levering. helemaal top
  • J. Akershoek op 28-05-2015
    Score:
    Prima drager. De gebruiksaanwijzing was voor ons niet helder, maar met Hulp van anderen kwam het goed. Voldoet prima aan onze verwachtingen.
  • Franssen op 26-05-2015
    Score:
    Perfect advies, prima materiaal, snelle levering volgens "afspraak is afspraak" principe! Zeer bedankt!!
  • G.v.d.Meer op 25-05-2015
    Score:
  • Jack op 22-05-2015
    Score:
    Hallo, Ik krijg een email met de vraag of ik mijn bestelling kan beoordelen. Jammer genoeg is mijn product nog niet binnen wegens gebrek aan voorraad dus ik kan de omvormer nog niet beoordelen. op 15 mei bestelt, op 18 mei een mailtje dat mijn product op 22 mei komt. Nu hopen dan maar dat het vandaag binnenkomt, kan hem goed gebruiken! ====> Reactie AutoT.nl: Uw bestelling is op 22-05-2015 geleverd.
  • Floris Priester op 18-05-2015
    Score:
    de order is niet doorgekomen en ik moest zelf bellen om dit te verhelpen. Uiteindelijk was het product dus 4 dagen te laat bezorgd. Daarentegen is de prijs geweldig
  • Jordy den Engelsman op 12-05-2015
    Score:
    adequate en vriendelijke klantenservice
  • René de Jong op 09-05-2015
    Score:
    ik zou graag iets positiefs schrijven , maar ik heb nog steeds niet ontvangen . Mijn sterretjes moest ik invullen en dat had ik niet willen doen. We wachten geduldig af.===REACTIE AutoT.nl pakket is 12-05-2015 verstuurd
  • Gregoire op 08-05-2015
    Score:
  • Keizer op 06-05-2015
    Score:
    Op 28 april besteld. Mail ontvangen dat product niet op voorraad is maar voor 2 mei wordt geleverd. Levering 6 mei ontvangen. Deze enquête derhalve ontvangen voordat het product was geleverd.
  • r vd meer op 05-05-2015
    Score:
    snelle en juiste levering.
  • R. Hoetjes op 25-04-2015
    Score:
    Net zoals over de vorige bestelling, ben ik ook over deze bestelling zeer tevreden.
  • J.F.Delhaes op 24-04-2015
    Score:
    Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen en ben zeer tevreden over de fiets hoes vr gr jf delhaes
  • Cees Sprangers op 22-04-2015
    Score:
    ik heb alles vlot en correct ontvangen en de kwaliteit van het product is OK
  • M. van Wierst op 22-04-2015
    Score:
    Het hulpstuk is makkelijk te plaatsen. En het hulpstuk was goed ingepakt.
  • van der Torre op 21-04-2015
    Score:
  • A.van Nimwegen op 18-04-2015
    Score:
    Ik heb de omvormer snel ontvangen, maar ik heb er niets aan want de output van de omvormer is 13.5 V . het moet 12V zijn. Gr Ton v. Nimwegen
  • Guus van Veen op 18-04-2015
    Score:
    Bestelling, goede informatie over de bestelling, wanneer geleverd en ook geleverd, dus top.
  • robin op 14-04-2015
    Score:
    Produkt gekozen door aanrade van een college i.v.m. kantelende zuiger. ik heb een half potje toegevoegd en werkt best wel goed. Ook de levering is prima
  • L van Prooijen op 13-04-2015
    Score:
    Mijn eerste aankoop bij u maar ben er speciaal om gekomen om mij te oriënteren welke zaken u kunt leveren. Zal dan ook in de toekomst als ik iets nodig heb eerst kijken of het bij u leverbaar is. Gr. L van Prooijen
  • FGS Macrander op 08-04-2015
    Score:
  • w.kroone op 08-04-2015
    Score:
    banden om hoes onder de camper door aan te spannen zijn te kort. weet niet waar de kleine stukjes spanband voor zijn. geen montage instructies. op donderdag besteld en betaald maar 2 dagen later ipv 1 dag later bezorgd. een beetje chinese kwaliteit.
  • D. Theunissen op 07-04-2015
    Score:
  • danny op 06-04-2015
    Score:
    Alles ging zoals het werd aangeboden.
  • P.J.A. Knaapen op 02-04-2015
    Score:
    heb de dakdrager Carpoint 07
  • Polle JGE op 01-04-2015
    Score:
    Keurige snelle aflevering
  • A. van de Raadt op 31-03-2015
    Score:
    Snelle levering, product zoals aangegeven op de site
  • R. Hoetjes op 31-03-2015
    Score:
    In goede orde heb ik za 28 maart j.l. de Thule Velocompact fietsdrager ontvangen. AutoT is zorgvuldig en attent met mijn bestelling omgegaan. Waarvoor mijn dank!
  • s.timmermans-krijt op 29-03-2015
    Score:
    Snelle goede levering
  • Henri Struikenkamp op 29-03-2015
    Score:
    Goede betrouwbare site en een snelle levering van een mooie stoelhoezen-set. Ik ben er zeer tevreden mee !
  • korssen op 29-03-2015
    Score:
  • van Dreuten op 28-03-2015
    Score:
  • Akkerman op 26-03-2015
    Score:
    Goed en goed via mail op de hoogte gehouden
  • Joost Ubachs op 26-03-2015
    Score:
    Goede service.
  • Cynthia Thepass op 26-03-2015
    Score:
    snelle levering en product in goede orde ontvangen. bedankt!!
  • Frans Tichem op 24-03-2015
    Score:
    bestelt en snel geleverd.
  • A.L. Hamelink op 21-03-2015
    Score:
    Hallo jammer dat ik dit verzoek ontvangt want ik heb de beschermkap nog niet ontvangen wel goed contact geweest per mail dat hij in backorder is en ik moest zelf vragen wanneer hij dan wel verwacht wordt dus dat kan beter maar hij wordt over 14 dagen verwacht. met vriendelijke groet
  • Martin Kool op 20-03-2015
    Score:
  • C.G. Jonker op 17-03-2015
    Score:
    Vlotte bestelling en zeer vlot geleverd. TOP
  • Jan-Pieter Boersma op 16-03-2015
    Score:
    Mooi gordelhoessetje. Snel verzonden.
  • P.R.Kroon op 14-03-2015
    Score:
    Ik ben zeer tevreden over de aankoop en de service omtrent de levering.
  • B.M. Luksen op 13-03-2015
    Score:
    Prima op tijd; correcte terugkoppeling zowel na het plaatsen van de bestelling als op de dag van afleveren. Met dank en vriendelijke groet, B.M. Luksen
  • Casper van Holst op 05-03-2015
    Score:
    prima geholpen
  • G.Visser op 05-03-2015
    Score:
    Voor de eerste keer wat besteld en zeer snelle levering
  • H. Scheren op 27-02-2015
    Score:
  • K.B. Hut op 27-02-2015
    Score:
    Hoezen zien er goed uit. Nog niet gebruikt. Nog geen oordeel. Rest gewoon goed en netjes afgehandeld.
  • Jordy van Ravestijn op 24-02-2015
    Score:
    Goede duidelijke website, Fijn product ! Werkt perfect
  • E.J. van Dijk op 23-02-2015
    Score:
    Alles zeer vlot en volgens belofte geregeld.
  • Haft op 22-02-2015
    Score:
    heb nog steeds geen koppeling ontvangen. doordat ik zelf gebeld heb,hoorde ik dat het niet op vooraad was, en nu krijg ik het wel toegestuurd maar moet nog een week wachten. REACTIE AUTOT.NL: Geachte heer/mevrouw, na de bestelling hebben we contact gehad met uw vrouw. We vermeldde dat de bestelde koppeling op dat moment niet op voorraad was, we hebben een alternatief geboden echter wilde mevrouw graag wachten op de zwarte koppeling. Na wederzijds toestemming hebben we de koppeling besteld en verzonden zodra deze binnen was bij ons. Mocht u nog vragen hebben horen wij deze graag.
  • J.Romijn op 19-02-2015
    Score:
    Hoes was een cadeau. Was zelfs in cadeau verpakking...opgestuurd. Ontzettend leuk. Ontvanger........: Heerlijk zacht, zit lekker. J.Romijn.
  • P van Rooij op 19-02-2015
    Score:
    Donderdagavond besteld, vrijdagmorgen een controle telefoontje of ik echt de juiste delen had besteld. Zaterdag 10u bezorgd en alles past prima.
  • A. Bruin op 19-02-2015
    Score:
    1 van de flesjes was beschadigd, gelukkig niet lek, slecht verpakt! REACTIE AUTOT.NL: Geachte heer Bruin, de zending behoort juist verpakt te worden door middel van kussentjes gevuld met lucht. Indien deze kapot gedrukt worden door bijvoorbeeld ruwe omgang tijdens het verzenden is het inderdaad jammer genoeg mogelijk dat de inhoud beschadigd. Voor een juiste oplossing kunt u per mail contact met ons opnemen.
  • Sinclair Somuah op 17-02-2015
    Score:
    Heel blij met de product en prijs was ook prime
  • R. Quax op 16-02-2015
    Score:
    Ik heb deze bougie-dop besteld maar nog steeds niks mogen ontvangen. REACTIE AUTOT.NL: Geachte heer Quax, na telefonisch en per mail contact te hebben gehad is de zending 18-02 verzonden. De levertijd van dit artikel is 3 tot 7 werkdagen.
  • O Ottens op 12-02-2015
    Score:
    De door mij bestelde wieldoppen waren niet meer op voorraad dus is mij een een ander model aangeboden.Dit andere model,de Barcelona, was niet mijn eerste keuze maar wel een aanvaardbaar alternatief.Er is wel op tijd contact met mij gezocht om het probleem ( niet voorradig zijn van het bestelde artikel) op te lossen. Er staan niet zoveel uitvoeringen op de site dus is er een beperkte keuze. De prijs/kwaliteit verhouding is okee. Met vriendelijke groet, O Ottens
  • kees groeneveld op 12-02-2015
    Score:
    ziet er goed uit past priema super
  • Mensink G.J op 11-02-2015
    Score:
    het was heel prettig zaken doen Met vr. gr. Gert Mensink
  • A.J van der Ree op 07-02-2015
    Score:
    Ik ben heel erg tevreden over de levering en de klantvriendelijkheid, zeker om het fijt dat ik een verkeerd product kreeg en de volgende dag al het goede weer toegestuurd kreeg. Hartelijk dank daar voor. Gr, A.J van der Ree
  • F.S. van den Berg op 02-02-2015
    Score:
    Uitstekende service
  • knippenbergh op 02-02-2015
    Score:
  • JH de Swart op 28-01-2015
    Score:
    Prijs, kwaliteit is prima. Snelle levering.
  • P. van Beek op 25-01-2015
    Score:
    Correcte snelle levering
  • m Pepels op 23-01-2015
    Score:
  • wisman op 21-01-2015
    Score:
  • Ruud Bagen op 11-01-2015
    Score:
  • Yoni Nijman op 09-01-2015
    Score:
    Passen helaas niet over Recaro stoelen elastiek brak en zijn daar te kort voor.
  • Vink op 06-01-2015
    Score:
    Hele snelle service!
  • Lucas op 26-12-2014
    Score:
  • barendsen op 25-12-2014
    Score:
    Super tevreden
  • Corberth op 22-12-2014
    Score:
  • Pieter Lanting op 15-12-2014
    Score:
  • Rob Broekman op 10-12-2014
    Score:
    Duidelijke Site. Levering super snel. Dus een prima service. Heb jullie team niet benaderd voor vragen (heb maar 5 sterren gegeven gezien de andere waarderingen). RUD centrax N890 zien er goed uit en heb er 1 omgelegd, is een fluitje van een cent. Hoop dat ik ze niet nodig heb. Groet, Rob broekman
  • P.Veldman op 05-12-2014
    Score:
    het is een prima product en erg stevig
  • E.J.van der Laan op 02-12-2014
    Score:
    Prima dakdragers .Goede prijs kwaliteit verhouding.Voldoet zeker voor incidenteel gebruik.
  • P. Zwaan op 01-12-2014
    Score:
    Snel gekocht, betaald en bezorgt.
  • M van de Camp op 29-11-2014
    Score:
    Prima correct ontvangen bedankt daarvoor
  • Roel Korner op 29-11-2014
    Score:
  • Huizen op 27-11-2014
    Score:
  • ronald backhaus op 25-11-2014
    Score:
  • n.s.tabbernee op 25-11-2014
    Score:
    dakdrager was moeilijk te monteren daar de montagepunten niet pasten,ik moest de rubbers insnijden en de gaten voor de boutjes uitvijlen ! Dit is op de orginele montagepunten. Ik heb autotype en kenteken en nrs doorgegeven,als ik ze niet direkt nodig had waren ze teruggestuurd. Erg onbevredigend !!===NA TELEFONISCH CONTACT MET DE KLANT KAN DE OORZAAK O.A GEZOCHT WORDEN IN DE NIET EXACTE LIGGING VAN DE MONTAGEPUNTEN DIE STANDAARD GEMONTEERD ZIJN IN DE AUTO. BELANGRIJK IS OM DE DE DRAAD IN DE MONTAGEPUNTEN OP DE AUTO EERST SCHOON TE MAKEN, OM DAARNA DE BOUTEN PAS TE MONTEREN
  • Janssen op 23-11-2014
    Score:
    Alles is naar wens verlopen!
  • A.H.R.G. van Hugten op 21-11-2014
    Score:
    Goede service met een persoonlijk tintje.
  • Wubbolts op 20-11-2014
    Score:
    Groeten Wubbolts
  • Theo Mooren op 15-11-2014
    Score:
  • H.M.vanRutten op 13-11-2014
    Score:
    Prima fietsendrager voor op de trekhaak. ook de bijgeleverde houder voor kenteken is goed
  • Freddy Hijink op 03-11-2014
    Score:
    Donderdag besteld, dag later in huis. Prima voor elkaar!
  • H v Bladel op 26-10-2014
    Score:
  • A. Dorst op 23-10-2014
    Score:
  • Serge Mulders op 20-10-2014
    Score:
    Kwaliteit stoelhoes zoals verwacht, levering binnen een paar dagen. Prima.
  • K.Beuker op 19-10-2014
    Score:
  • Jan Uilenberg op 17-10-2014
    Score:
    Het voldoet boven verwachting.
  • Treffers op 15-10-2014
    Score:
    Volgens autot order ontvangen maar heb helemaal niets ontvangen
  • AJ Kaan op 13-10-2014
    Score:
    Bestelling snel geleverd.
  • Harrie Pulles op 07-10-2014
    Score:
    Allereerst het gemak waarop je alles kunt vinden op de site. Vervolgens de eenvoud van het bestellen en de snelle bevestiging per dat de bestelling is ontvangen en kort daarna een email dat de bestelling klaar ligt en op te halen is vanaf de aangegeven datum. Mocht je het product niet tijdens de openingsuren op kunnen halen. Dan ligt het op verzoek klaar bij het naastgelegen benzinestation. Al met al wat wil je nog meer aan services als dit.
  • B. Steenbergen op 06-10-2014
    Score:
    Graag zouden wij nog een factuur van de camperhoes ontvangen! mailadres: bert.steenbergen@planet.nl Bij voorbaat onze dank. p.s. we hebben de hoes nog niet in gebruik dus moeilijk om te beoordelen!
  • sdr polling op 06-10-2014
    Score:
  • Av/d Tuuk op 06-10-2014
    Score:
    Goede duidelijk en overzichtelijke site en tijdens de levering wordt je goed op de hoogte gehouden van het hoe en wat..Prima!
  • Petra Kraaijkamp op 03-10-2014
    Score:
  • G. Dokter op 03-10-2014
    Score:
    Supersnelle levering, ze beloven binnen 24 uur en maken het waar.
  • T.Augustinus op 25-09-2014
    Score:
    Niet alle onderwerpen kunnen beoordelen.Hiervoor gemiddeld aangegeven.. Prima vlotte levering. Alleen hoge verzendkosten.
  • Wybrand op 19-09-2014
    Score:
    In de zomer dakdragers van thule gekocht voor mijn Mini Clubman. Zoal bekend is de eerste montage niet simpel. Een BMW-dealer vroeg er gewoon 100 euro voor. Hier het standaardtarief. 19.90. Nu was het heel druk en tussendoor werden klanten geholpen. Dit was in overleg. Aan het eind werden de geringe montagekosten niet eens in rekening gebracht. Kijk; dat is service. Voor Mini- rijders die dakdragers willen; maak een afspraak.
  • marnix van Giessen op 06-09-2014
    Score:
    Stuurslot snel ontvangen. Stuurslot past niet op mijn stuur; is alleen geschikt voor heel "dunne" sturen die nauwelijks nog voorkomen. Kortom een waardeloos product waar je niks aanhebt. Meer dan 31 euro weggegooid geld. Dus: neem dat dingvan de markt. Verpakking al weggegooid dus terugsturenzal wel niet meer mogelijk zijn. Alleen nogals honkbalknuppel te gebruiken voor je eigen veiligheid.===REACTIE AUTOT.NL WIJ KUNNEN HELAAS NIET ZIEN VOOR WELK STUUR WORDT BESTELD, ONZE KLANTENSERVICE BIED ALTIJD UITKOMST ALS U NIET ZEKER BENT VOORDAT U BESTELD
  • thierry raes op 02-09-2014
    Score:
  • Paula van der spek op 02-09-2014
    Score:
    De stoelhoezen passen prima doordat je er een stuk uit kon ritsen voor de rugleuning.De renault clio is er erg van opgeknapt. M.vr.gr Paula van der Spek
  • A.H. Gerlag op 02-09-2014
    Score:
    Super snelle levering.
  • j.stalman op 31-08-2014
    Score:
    De site is duidelijk, de levering van de dakhoes was super snel wij zijn tevrede gewoon goed.
  • Duin op 23-08-2014
    Score:
    Helaas heb ik de bandenpompnippel nog niet ontvangen. Wel heb ik een vriendelijk briefje ontvangen.
  • Huntelerslag op 20-08-2014
    Score:
  • H.Thies op 18-08-2014
    Score:
  • Tonny van Zee op 17-08-2014
    Score:
  • M.E. Sligchers op 14-08-2014
    Score:
    Geen klachten, keurig en snel geholpen
  • Carla Peters op 12-08-2014
    Score:
    Goede service, online besteld en dezelfde dag af te halen in Oudenbosch. het installeren van de Fietsendrager was even puzzelen, maar is helemaal goed gekomen. De Fietsendrager doet het goed met 3 fietsen, ik heb wel wat extra spanbanden gebruikt, omdat ik de bevestiging alleen niet vertrouwde. Ging perfect.
  • mathijs van den berg op 04-08-2014
    Score:
    Hij werd op het factuuradres geleverd, gelukkig was er iemand thuis. verder bevallen ze prima!
  • Maarten van der Voordt op 01-08-2014
    Score:
    Mooie fietsendrager voor weinig geld!
  • cleymans guido op 30-07-2014
    Score:
    levering zoals afgesproken perfecte service
  • Sjaak Berckmans op 30-07-2014
    Score:
    snel binnen gekomen
  • M. Drenth op 29-07-2014
    Score:
    Hoewel de op de site aangegeven maat niet o vereen kwam met de maat van het geleverde product ben ik toch tevreden. Waarom ?? Vanwege de moeite welke is gedaan om mij toch alsnog een goed product te leveren. Dat de leverancier dit niet kin realiseren is AutoT.nl niet aan te rekenen. Een volgende keer kijk ik eerst weer op de site van AutoT.nl
  • jmm deibel op 28-07-2014
    Score:
    dankzij extra aandacht en service deze set toch besloten te bestellen voor mijn fiat 500 cabrio. En ja, ook hiervoor is deze set perfect gemaakt en te bevestigen. Dank AutoT
  • Adrian Koralewski op 25-07-2014
    Score:
    goed
  • R. Gieske op 24-07-2014
    Score:
    Wat beter kan is deze mail overdag sturen en niet om 00:00 uur.
  • Erik Scholte op 23-07-2014
    Score:
    Goede service en een goed product. Het duurt even voordat de boel in elkaar zit en is afgesteld, maar dan is de montage erg makkelijk. Mooi stabiel!
  • Ferry Boerefijn op 22-07-2014
    Score:
  • Bregje Beckers op 22-07-2014
    Score:
    Hele goede service via telefoon! Gewoon goed, dik tevreden!
  • Evert Heintz op 21-07-2014
    Score:
    Bedankt voor de goede informatie voorziening en begeleiding tijdens het aanschaffen van de juiste fietsdragers. We zijn nu in Frankrijk met vakantie en de fietsen zijn in goede orde aangekomen :) Eergisteren de Mont Ventoux opgefietst. Bedankt voor de goede service! Enjoy the moment, Evert Heintz
  • Anne Jan Barkmeijer op 16-07-2014
    Score:
  • A. Kuyumcu op 15-07-2014
    Score:
    Twee keer toe de bestelling verzonden. twee keer niet ontvangen. uiteindelijk wel een oplossing gevonden voor het probleem. Tevreden!
  • J. van der Wulp op 13-07-2014
    Score:
  • R.Visser op 13-07-2014
    Score:
    Overzichtelijke website,makkelijk bestellen en snel en goed geleverd. Kortom ik ben zeer tevreden.
  • vervoort op 13-07-2014
    Score:
    Mooie mini oplader voor twee verschillende usb toestellen.De prijs is super en de levering is supersnel.
  • C. Lankreijer op 11-07-2014
    Score:
    Wij hebben helaas nog niets ontvangen en wachten met spanning...... REACTIE AutoT.nl: Helaas is de levering vertraagd, wij doen ons best deze zo spoedig mogelijk te kunnen verzenden!
  • S. Daris op 09-07-2014
    Score:
    set zelf: perfect, alleen de gebruiksaanwijzing kan beter. site, overzichtelijk, wil alleen dieper door kunnen klikken om meer info te krijgen. levering conform afspraak. Service, prima, alleen een bevestiging van verzenden is wenselijk.
  • E.P.Huigens op 02-07-2014
    Score:
    Kwaliteit artikel is goed, service is uitstekend, vriendelijkheid boven verwachting. Enige minpunt is de duur van levering. Vele bedrijven kunnen leveren binnen 24 uur, 2-3 dagen kan ik inkomen, maar 5-7 dagen is hoe dan ook te lang, zeker als verwacht wordt dat ik per iDeal betaal. Er wordt totaal geen rekening mee gehouden, dat iemand iets bestelt waar behoefte aan is, dus dat zo spoedig mogelijk moet worden gebruikt. Reactie AutoT.nl: Geachte heer Huigens, helaas kunnen wij niet alle artikelen op voorraad hebben, dit artikel is daar één van. Vandaar de aangegeven levertijd van 3-7 werkdagen. Met vriendelijke groet, Team AutoT.nl
  • Remco Heijblom op 26-06-2014
    Score:
    Pakte het leveradres niet goed in de bestelling, maar super en snel opgelost. Goede en snelle service. Leuk en snel contact gehad met de klantenservice. Een goed voorbeeld hoe een onderneming zou moeten werken via internet.
  • T. de Boer op 25-06-2014
    Score:
    Hartelijk bedankt voor snelle service
  • E. Ideler op 24-06-2014
    Score:
    De informatie verstrekking op de website mbt deze fietsendrager was prima en de bestelling, betaling en levering verliep ook goed. Enige punt van verbetering is het instructieboekje; het is niet helemaal duidelijk beschreven hoe je de banden en de onderdelen bevestigt aan de fietsendrager en hoe je de fietsendrager makkelijk aan de achterklep van de auto bevestigd.Kost teveel tijd om dit allemaal uit te pluizen.REACTIE AUTOT.NL. mocht het niet duidelijk zijn, dan kunt u ons altijd bellen 0165-317923
  • D. Pelizzon op 23-06-2014
    Score:
  • R.A.Lankman op 23-06-2014
    Score:
    Je krijgt een nr en het Staat niet bij welke Auto en tupe
  • JP Gerritsen op 17-06-2014
    Score:
    Prima produkt, goede site, snelle verzending. Volgende keer weer!
  • M.D. Stayen op 15-06-2014
    Score:
  • Kim van heel op 14-06-2014
    Score:
    Op de site voorradig, toch 1 setje te weinig werd hier wel keurig over gebeld. Bestelling kwam 10 dagen later binnen dan gehoopt. Het ene setje kon niet eerder afgestuurd worden dan zouden ze met de verzendkosten in de problemen komen, jammer vond ik dat! Al bij al wel veel plezier van m'n aankoop
  • AJ De Jong op 13-06-2014
    Score:
    Over het product geen klachten maar is ook geen technisch hoogstandje,de service daarentegen is buitengewoon,het eerste pakketje werd geleverd maar bleek leeg(Gejat bij de post?)maar na 1 telefoontje werd er de volgende dag een nieuw setje geleverd.
  • A.J.L.vanderLinde op 10-06-2014
    Score:
    Uitstekende snelle levering en zeer goede service van Jora bij het plaatsen van de Accu Mijn complimenten
  • Theo van Dieren op 10-06-2014
    Score:
  • Erdtsieck op 09-06-2014
    Score:
  • Roy Bosman op 09-06-2014
    Score:
  • Rob van der Brugge op 09-06-2014
    Score:
    De hoes is te klein en heeft geen elastiek rondom.
  • D Piersma op 04-06-2014
    Score:
    4-6-2014, Ik heb nog GEEN Gordels gekregen, Best jammer Kan op dit moment geen beoordeling geven Reactie AutoT.nl: Uw bestelling is geplaatst op 28-05, helaas is de levertijd 3 tot 7 werkdagen, deze zijn binnen deze termijn geleverd.
  • WP Assenberg op 04-06-2014
    Score:
    Betrouwbare site en een snelle response en aflevering van de fietsendrager.
  • E.C.Daalmeijer op 02-06-2014
    Score:
    Ondanks op voorraad lange levertijd + order niet compleet geleverd waardoor levertijd nu nog langer word. Zal autot.nl daarom niet aanbevelen. REACTIE AUTOT.NL: Geachte heer Daalmeijer, doordat er slechts 1 stuks van de 2 bestelde artikelen op voorraad was hebben we direct contact met u opgenomen en na uw akkoord 1 van de 2 artikelen alvast verzonden. Helaas is de levering van het tweede artikel wat langer geworden. Ook hebben we u op de hoogte gesteld van alle veranderingen betreft uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben horen wij deze graag.
  • Eric van Heck op 01-06-2014
    Score:
    Past perfect, snelle levering, geen problemen :-)
  • Hendriks op 01-06-2014
    Score:
  • R Kroesen op 30-05-2014
    Score:
  • H. Baljet op 30-05-2014
    Score:
    wij zijn alle 2 brildragend en het makkelijk , of onze zonnebril zit er in en als de zon schijnt zit onze gewone bril er in . ze lagen eerst los in de auto , niet best voor ze
  • Gundogdu op 26-05-2014
    Score:
    De prijzen zijn goed de service is hoog en verder is er geen verbetering nodig misschien een beetje meer actief zijn op marktplaats.
  • Eric van den Broek op 22-05-2014
    Score:
    Even op het laatste moment een kluisje voor in de camper besteld. Contact met de klantenservice gehad (telefonisch) en zij gaven aan dat hij er voor 99% de volgende dag zou zijn. Besteld en vergeten het huisnummer in te geven, keurig naar gebeld en de volgende dag in huis. Prima geregeld, misschien alleen een kleine montagehandleiding erbij? vrgr Eric
  • E.W. Bakker op 21-05-2014
    Score:
    Zochten om een leuke set stoelhoezen. Bij AutoT.nl terecht gekomen. Zijn hier heel blij mee. Niet alleen de stoelhoezen gevonden die mijn vrouw graag wilde, maar ook direct afrekenen en de volgende dag al in huis. Daarnaast bleken de hoezen ook nog van prima kwaliteit te zijn. Uitstekend. De website dus toegevoegd aan Mijn Favorieten voor het geval dat.
  • V.T.J. Mathu op 18-05-2014
    Score:
    Levering duurde redelijk lang (ca. twee weken) en helaas verkeerd koppelstuk aan compressorzijde. Normaal is de koppeling eenvoudig te verwisselen, dit produkt heeft echter een fijner (afwijkend) schroefdraad.
  • Q.C. Eimers op 09-05-2014
    Score:
    Ik had (eerder deze week) al een reactie geplaatst: De kans dat ik een bezoek breng aan de winkel is zeer klein (wegens de slechte bereikbaarheid). Over de service kan ik niet beoordelen. De levering tijd van de order is inderdaad kort. Met vriendelijke groeten, Q.C. Eimers
  • Bob Bruijn op 09-05-2014
    Score:
  • Q.C. Eimers op 08-05-2014
    Score:
    Voor zover ik het kan beoordelen is de service goed. De Carpoint dakdrager heb ik inmiddels ontvangen. Wat betreft de bereikbaarheid: De afstand is groot, dus de kans is klein dat ik de winkel zal bezoeken. En voor zover ik weet zijn er geen filialen dichter in de buurt. Ik heb nog een vraag: Waar kan ik (graag in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam) sloten bestellen? Deze zijn niet standaard bijgeleverd. Met vriendelijke groeten, Q.C. Eimers
  • Alex ossel op 02-05-2014
    Score:
    Product is prima. Levering kon iets sneller, maar 4 dagen is nog steeds prima. Prijs is OK.
  • roland ketting op 29-04-2014
    Score:
  • A Hage op 27-04-2014
    Score:
    gewoon tevreden en netjes verpakt en snel geleverd
  • w.hoeben op 18-04-2014
    Score:
    prima
  • Harun Metin op 14-04-2014
    Score:
    dragerset is prima, alleen de spullen zijn niet heel erg diefstal bestendig. dit is vooral in Nederland benodigd. cruciale onderdelen zijn van plastic, toch liever van staal gehad. lever is prima gegaan. orderstata worden regelmatig toegestuurd, zodat je als klant weet hoe ver het is. Alleen de toegestuurde stangen zijn volgens mij showmodellen geweest, ik zag namelijk bij de bollingen van de stangen sporen van slijtage en lichte krassen. Wel jammer uiteraard, als ik nieuw bestel wil ik ook een nieuw product! desondanks tevreden. REACTIE AUTOT.NL: Geachte Harun Metin, wij hebben reeds contact met u opgenomen per mail. Al onze geleverde artikelen zijn nieuw, tenzij anders vermeld. De artikelen die u opgestuurd heeft gekregen zijn nog nooit gebruikt en nieuw. Helaas is het mogelijk dat er lichte beschadigingen aan de stangen veroorzaakt kunnen worden door het verzenden (schuren tegen de doos). Indien het mogelijk is graag foto's van de stangen naar ons te mailen voor een juiste beoordeling. Met vriendelijke groet, Team AutoT.nl
  • J. Welink op 12-04-2014
    Score:
    is helemaal niet op voorraad
  • Piet-Hein op 11-04-2014
    Score:
    Perfect, snel en betrouwbaar! aan te bevelen.
  • van dongen op 10-04-2014
    Score:
    Na een slechte ervaring met online aankopen bij een ander internetbedrijf was het vertrouwen weg.Toch nog een beetje huiverig heb ik bij jullie de dakdragers besteld en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.Ik had het ook mijn collega verteld en die heeft een set winterbanden gekocht .Al met al GA ZO DOOR!!!!!!!!!!!!!
  • P.S.M.van Bezu op 08-04-2014
    Score:
    Overzichtelijke site en bestelling vrij snel in huis.. Zeer tevreden
  • Gert op 02-04-2014
    Score:
    Erg handige koffer voor bijvoorbeeld de kabels voor je elektrische auto (daar gebruik ik hem voor)
  • Bert Wiecherink op 31-03-2014
    Score:
    Ben tevreden, het is zoals was verspoken Gr Bert
  • J W A Janssen op 27-03-2014
    Score:
  • jj rijn op 26-03-2014
    Score:
    ik vind het top alles,ik zou niet weten wat te verbeteren,ja toch misschien iets betere informatie,welk product ook daad werkelijk past bij een bouwjaar.ik had gezocht naar accesoires ford fiesta bj 2007 kwam zo bij jullie en dan staat er 2002 tot 2008 maar de bestelde siergreep voor over de handrem paste niet ,ik deed het iets te ruw want ik dacht dat klemt een beetje,toen brak hij door de helft,jammer en de chrome pedaal stukken passen ook geheel niet dus in alle bouwjaren zitten toch verschilletjes REACTIE AUTOT.NL: Geachte JJ Rijn, wij hebben de niet-passende onderdelen niet geleverd. U heeft bij ons besteld: 1 Kofferbak organiser Large 0126711, 1 Asbak zwart/grijs rond 0581033 en 1 Thermometer zilver/zwart 1123401. Mocht u hier vragen over hebben horen wij deze graag.
  • Steven Barnhoorn op 20-03-2014
    Score:
  • Karin Wijngaard op 17-03-2014
    Score:
    Na telefonisch contact te hebben gehad met Robin, wist ik precies wat ik hebben moest. De items besteld en de volgende dag al in huis. Top geregeld!
  • Jael van Haagen op 17-03-2014
    Score:
  • sylvia holster op 16-03-2014
    Score:
    Alles keurug geregels
  • H de Haas op 12-03-2014
    Score:
    Helaas moet ik ze nog krijgen dus..... Reactie AutoT.nl: Om privacyredenen hebben we uw adresgegevens verwijderd. Uw zending is vandaag (14-03-2014) afgeleverd bij uw buren. Ivm met te weinig voorraad was de levering wat later, dit wel per mail contact bevestigd.
  • M. Krijgsman op 10-03-2014
    Score:
    Mooie stoelhoezenset, zijkant mooi grijs suede, middenstuk lijkt zilverkleurig. Bestaat gelukkig uit niet teveel delen, werkt handig bij het omdoen. Achterbank heeft ritsen, zodat je er een deel tussenuit kan halen als het te groot is. Past goed op mijn stoelen van bmw 3 serie. Ben er erg blij mee.
  • J Kuus op 06-03-2014
    Score:
    Ben benadert doordat ik een verkeerde stangen set had besteld ,deze past perfect. Goed geregeld.
  • C.C. Ottow op 06-03-2014
    Score:
  • J Kuus op 04-03-2014
    Score:
    Alles was snel en goed geleverd, en een artikel dat ik verkeerd had besteld werd ik over gebeld en werd de bestelling omgezet en het te veel betaalde was binnen enkele dagen al weer terug gestort op mijn rekening. Prima service.
  • J.Joosen op 03-03-2014
    Score:
    Vriendelijke en zeer snelle service ,
  • Martine Dewever-Caan op 27-02-2014
    Score:
    Ik heb nog niets ontvangen!!
  • A van Driel op 17-02-2014
    Score:
    Heb de set inmiddels in elkaar gezet, de beschrijving was prima. Moet alleen nog even op de auto uitproberen. Supergoed geholpen ( Robin ) Volgende keer ga ik hier zeker weer kijken en/-of bestellen.
  • Frans van de Donk op 16-02-2014
    Score:
    Alles perfect uitgevoerd; rek is prima.
  • P.J.M. Aarts op 16-02-2014
    Score:
    Na het invoeren van de bestelling gaf de site aan dat er iets fout was gegaan. We werden de andere dag direct gebeld met de vraag of de bestelling wel klopte want de betalling was wel doorgekomen. Perfecte service en de bestelling was weer een dag later al binnen.
  • Harrie Pulles op 14-02-2014
    Score:
    Voor wat betreft het(Elephant) stuurslot en de wel of niet werking daarvan? Ik hoop dat ik dit niet voor de toekomst zal moeten te beschrijven. Voor wat betreft de berichtgeving over de levering en het ophalen daarvan deze is zonder meer goed. Tijdens het ophalen van het slot heb ik gevraagd de verpakking te verwijderen zodat ik het slot direct uit kon proberen. Dit werd zonder probleem gedaan. Het slot paste goed. Ik had gezegd dat als het slot goed zou passen ik niet meer terug de winkel in zou komen. En aldus is geschied. Einde van de sessie: Goed -vertrouwd en klantgericht Bedrijf. Groet, Harrie Pulles.
  • J.W. de Weerd op 12-02-2014
    Score:
    Correcte Vlotte Levering met een soepele nazorg
  • R.S. Geleynse op 09-02-2014
    Score:
  • J.D.C.M. Rommens op 09-02-2014
    Score:
  • .m.meerman op 08-02-2014
    Score:
    DE HANDLEIDING BIJ HET MONTEREN VAN DE DAKDRAGER VINDEN WIJ SLECHT LEESBAAR. DE DAKDRAGER ZELF IS GEWOON GOED. WIJ ZIJN ZEER TE SPREKEN OVER JULLIE SERVICE. DE COMMUNICATIE PER MAIL WAS ERG KLANTVRIENDELIJK!
  • Jos Beerepoot op 07-02-2014
    Score:
  • Jos Weghorst op 04-02-2014
    Score:
    Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. De bereikbaar was erg goed en ook de service (er ontbrak een onderdeel) werkt goed. Binnen 2 dagen was het ontbrekende onderdeel in huis. Zeer tevreden.
  • Chris van der Meijs op 30-01-2014
    Score:
    vwb de fietsendrager; prijs vs kwaliteit is het product helemaal goed. vwb de Site: duidelijk en overzichtelijk vwb bereikbaarheid; 2 x gebeld en er werd direct opgenomen en terugbellen was ook snel. vwb levering; de volgende dag, dus gewoon goed! vwb service; Vriendelijk te woord gestaan en goed en duidelijk verder geholpen, PRIMA!
  • Hilco Janssen op 26-01-2014
    Score:
    Sterren zegt genoeg
  • b.v.zundert op 21-01-2014
    Score:
    Gewoon goed en snel
  • Veenstra L op 16-01-2014
    Score:
    goed snelle service
  • CEES DE JONG op 13-01-2014
    Score:
  • Gerben Schreuders op 09-01-2014
    Score:
    Een van de weinige webshops die dit product hebben en voor een goede prijs. Na bestellen werd ik gebeld om te vragen of ik alles wel compleet had, en ze hebben toen rustig de tijd genomen om dat te controleren. Top service!
  • EJ Mater op 02-01-2014
    Score:
    Jammer maar ik heb nog niets ontvangen!!! REACTIE AutoT.nl: Geachte heer Mater, helaas was het bestelde artikel niet op voorraad door de drukte rond de feestdagen, de levering van het artikel was daardoor ook vertraagd. Daar hebben wij per mail contact over gehad. Wij hebben het bestelde artikel vandaag op de post gedaan en u kunt deze morgen of zaterdag in huis verwachten. Onze excuses voor het ongemak en nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!
  • Kees jasperse op 28-12-2013
    Score:
  • B.Furnemont op 24-12-2013
    Score:
    Ik gebruik de hoezen nu al een tijdje en ze bevallen mij prima. Enige minpuntje is dat ze niet waterdicht zijn maar dan had ik waarschijnlijk duurdere moeten kopen ;)
  • m meijers op 24-12-2013
    Score:
    supermooie hoezen van goede kwaliteit, en een goede service. je wordt op tijd geïnformeerd over de verzending
  • Marcel op 22-12-2013
    Score:
    Zeer snelle en correcte levering. Uitgebreide site, bijna teveel.....
  • THM Zwaans op 21-12-2013
    Score:
    precies wat ik zocht
  • R.W.L.Smedinga op 17-12-2013
    Score:
    Alle sterren zijn alleen voor de Meester. Voor de rest alle lof.
  • L. Meringa op 13-12-2013
    Score:
    De camperhoes is snel aan gekomen in een zeer deugdelijke verpakking. Hij past perfect om mijn Dethleffs T5810 camper. De hoes ziet er deugdelijk uit. Of hij zijn werk goed doet moet ik nog ervaren. Na de winter kan ik daar een mening over geven. De enige opmerking die ik heb is: De meegeleverde spanbanden zijn aan de korte kant. Ik heb half-integraal camper en een van de laagste (hoogte 272cm) en de banden passen maar net. Ik geef het advies verleng de banden met 30-50cm en alles past nog beter. Met vriendelijke groet, Lambert
  • W.G. Brouwer op 11-12-2013
    Score:
    snelle levering, duidelijke afspraken, prima verzorgd.
  • Herman Stoeten op 11-12-2013
    Score:
    De Aangekochte Camperhoes is niet waterdicht, de stiksels zijn niet van hoge kwaliteit, bij het lichtelijk aanspannen brak er al een los, De hoes ligt op tempexblokken op het dak, toch is het dak nat. Mijn mening, is mooie hoes voor gebruik binnen en niet aanspannen,enkel vooromgevingstof.===ANTWOORD AUTOT.NL. OPTREKKEND VOCHT ZORGT TEN ALLE TIJDEN VOOR CONDENS TUSSEN DE HOES EN AF TE DEKKEN GEDEELTE. DE HOES IS VOCHTREGULEREND EN DIENT OOK NIET ALS EEN WATERDICHTE HOES AANGEKOCHT TE WORDEN. HET AANTREKKEN VAN EEN HOES DIENT GELIJKMATIG EN WEINIG SPANNING GEPLAATST TE WORDEN.
  • stube op 10-12-2013
    Score:
    Ik was verrast door het telefoontje van AutoT om te melden dat het bestelde helaas niet meer in voorraad was en of het een bezwaar was dat het twee dagen later geleverd zou worden. Dat vind ik echt service! Heb het produkt op afgesproken dag ontvangen en ben zeer tevreden.
  • Koopman,K.A op 07-12-2013
    Score:
  • D. Veroude op 05-12-2013
    Score:
    snelle levering ik zou niet weten hoe het beter kan
  • H.J. de Goede op 27-11-2013
    Score:
    Even ging er iets mis met onze bestelling. Na een telefoontje van onze kant werden wij prima geholpen en werd alles goed en snel opgelost. Fijn!
  • martijn op 26-11-2013
    Score:
    Goede en snelle bestelling, op gehaald in Oudenbosche
  • Gregory op 18-11-2013
    Score:
    IK werd meteen gebeld om te vragen wat voor type auto ik heb en als de drager zou passen. Vond ik fijn. Werd de volgende dag thuis afgeleverd
  • M. Cramer op 17-11-2013
    Score:
    mooie hoes, snel geleverd en goed verpakt! past ruim om de camper, en ademt mooi door.
  • J.P. Vreeswijk op 14-11-2013
    Score:
  • r. mink op 10-11-2013
    Score:
    ga zo door
  • R. Verkaik op 09-11-2013
    Score:
    Snelle levering. De hoes is eigenlijk voor een camper met alkoof. Dat stond niet op de site. Wij hebben een half integraal, dus aan de voorkant ligt de hoes er nogal losjes op. Dat zou beter kunnen!! Verder is hij prima in orde.
  • R Smit op 08-11-2013
    Score:
  • Laurence Ham op 05-11-2013
    Score:
    Prima informatie telefonisch en een snelle en correcte bezorging.
  • E.C.Kohlman op 28-10-2013
    Score:
    Snelle en vlotte behandeling cq bezorging.
  • Gerrit Nellissen op 26-10-2013
    Score:
  • H Wubbels op 24-10-2013
    Score:
    bij het plaatsen ging ritsluiting stuk zou niet weten hoe rest van ritsen zijn misschien een slechte hoop dat jullie dit op kunnen lossen REACTIE AUTOT.NL: Helaas is het aan te raden de hoes met open ritsen te bevestigen, deze kan door de montage inderdaad schade oplopen door de spanning die dan ontstaat.
  • a van haeff op 23-10-2013
    Score:
    alles naar wens uitgevoert
  • Herman Boonen op 20-10-2013
    Score:
    Vlotte afhandeling, goede communicatie in de diverse stadia van bestelling - betaling - levering.
  • Marco Zuiderwijk op 20-10-2013
    Score:
    Perfecte site en goede levering
  • debora goejer op 19-10-2013
    Score:
  • priscilla op 10-10-2013
    Score:
    Wel.leuk dat jullie een mail sturen maar ik heb de fietsdrager nog niet ontvangen REACTIE AUTOT.NL: Doordat wij telefonisch contact hebben gehad met de klant over de toepasbaarheid van de fietsdrager op de auto is de zending iets vertraagd. De zending is 11-10 ontvangen door de klant.
  • Marlies van Dompselaar op 07-10-2013
    Score:
    alles naar wens
  • Ronald Meijer op 27-09-2013
    Score:
    snelle service. Prima site. goede prijzen.
  • HRPG Schumer op 27-09-2013
    Score:
    Goede en vlotte Servische erg goed,bedankt
  • Marlies van Dompselaar op 19-09-2013
    Score:
    Ik vind het een fantastisch product, maar ik krijg de fiets van mijn dochter er niet op. REACTIE AutoT.nl: Wij hebben contact opgenomen met mevrouw. Zodra een kinder- of damesfiets op deze fietsdrager moet worden bevestigd, adviseren wij om gebruik te maken van het hulpstuk voor een damesfiets. Deze kan los bijbesteld worden.
  • EMANS J.C.J. op 17-09-2013
    Score:
    Via de telefoon ook een correcte info en via E mail ook een vlotte afhandeling.Ga zo door !!!
  • P.C.Boomaars op 14-09-2013
    Score:
  • C. de mol op 13-09-2013
    Score:
    Erg prettig contact, snelle levering, snel antwoord op de vragen. Van de extra bestelling van de buis voor damesfietsen kreeg ik de verzendkosten snel retour op mijn rekening. Al met al ben ik erg tevreden.
  • Daan Eggermont op 12-09-2013
    Score:
    Service is klasse als ik meer had geweten over deze dragers had ik toch voor de tule gegaan. Dus mocht een inruil mogelijk zijn met bijbetaling dan super graag ik maak nu veel kans op schade.
  • Jasper Geit op 09-09-2013
    Score:
  • N. van Lievenoogen op 06-09-2013
    Score:
    Prima snelle levering. Alleen had ik 1 probleem ; bij levering heb ik verkeerde rubbers meegekregen waardoor ik er 1 ben verloren en dit net voor mijn vakantie. Moet zeggen dat autoT hier heel coulant mee om is gegaan. Zeer vriendelijk en behulpzaam en alles is netjes vergoed. Daarom voor mij zeker de volle sterren waard!
  • P de Maagt op 05-09-2013
    Score:
    Zeer snel geleverd en goede kwaliteit
  • Berkelaar op 29-08-2013
    Score:
    Heel jammer dat de montagehandleiding zo slecht leesbaar was daardoor konden wij deze niet monteren En hebben de dakdragers terug moeten/mogen sturen De afhandeling en telefonische hulp was uitstekend
  • A v Eck op 28-08-2013
    Score:
    Super zeer tevreden
  • G Lansink op 26-08-2013
    Score:
  • Jaap van Eeuwijk op 21-08-2013
    Score:
    geen goede handleiding bijgeleverd en geen goede reactie op email gegeven. REACTIE AutoT.nl: We hebben reeds contact gehad met de klant voor mondelinge instructies voor de montage van de fiestdrager. Mocht de klant hier niet aan uitkomen is er altijd de mogelijkheid tot het langstkomen voor een demonstratie of controle
  • Deana Hrelja op 21-08-2013
    Score:
    goede fietsendrager. fietsen zitten stevig vast en doorstaan flinke afstanden en snelheden zonder problemen.
  • Anneke v manen op 21-08-2013
    Score:
    Fijne site Supersnelle levering ideaal
  • Mariska Jansen op 19-08-2013
    Score:
    Na tweemaal de cruiser 3 gebruikt te hebben, vertonen de trekbanden al slijtage. 1 trekband funtioneerd al niet meer. Bevestiging en gebruik is daarentegen makkelijker als verwacht.
  • Nico Hendriksen op 19-08-2013
    Score:
    Ik heb de fietsdrager teruggestuurd omdat ik hem niet stevig / veilig vond en wacht nu op het terugstorten van mijn betaling.REACTIE AUTOT.nl artikel 0922641 wordt door heel veel klanten zeer gewaardeerd. Jammer dat de klant geen contact opneemt met onze service afdeling voor meer info. Onze service afdeling kon de klant niet bereiken, omdat het opgegeven telefoonnummer niet bestaat. Onze crediteringen zijn 2x per week op dinsdag en donderdag.
  • sijbesma k op 19-08-2013
    Score:
  • Martin Vos op 17-08-2013
    Score:
    zeer vlotte uitlevering en prima verpakt kwaliteit!
  • Kingma op 17-08-2013
    Score:
    Ik heb hem al fijn met de buurman geinstalleerd. Cynische mensen in de buurt, die al op vakantie geweest zijn, denken dat ik naar Syrie ga om te vechten, maar heus dat is niet zo. Verder bevalt het goed, heb al een testrit gemaakt. groeten herre kingma super goed geregeld, goed site.
  • Ingo Halfweeg op 16-08-2013
    Score:
  • Richard van Os op 15-08-2013
    Score:
    Artikelen super, Service zeer slecht. REACTIE AutoT.nl: Graag horen wij van u wat u als slecht heeft ervaren. Hier kunnen wij van leren en zo onze service optimaliseren.
  • Jan op 14-08-2013
    Score:
    Voorheen dakdragers van Thule gehad. Ergens anders besteld. Die kon ik de volgende dag in de buurt ophalen en deze werden gemonteerd. Omdat een onderdeel niet beschikbaar was geluisterd naar het advies deze Mplus pickup te nemen. Het zou handig zijn als er vermeld was dat de dakdragers veel breder zijn dan degene waar ik een vervanging voor zocht. Dan had ik ze niet besteld. Nu nog een extra kitset (duur) moeten kopen. Verder zouden de dragers grotendeels gemonteerd zijn maar dat valt nu tegen en het blijven losse onderdeeltjes. Rubbertjes die je kunt verliezen, je hebt een aparte sleutel nodig om ze vast te kunnen draaien en er zijn strips die je op maat moet knippen. Als ik de koffer niet direct nodig had had ik het terug gestuurd. Ik heb nu een veel duurdere oplossing van slechtere kwaliteit. Over de snelheid van de levering ben ik wel erg tevreden.
  • P.H. van der SCHAAF op 13-08-2013
    Score:
    De levering: Jullie meldden eerst dat ik komende week geleverd zou krijgen. Daarna dat ik het morgen of overmorgen zou ontvangen. En dat laatste gebeurde. Maar jullie mailde ook, met excuses, dat jullie later leverden dan ik zou hebben moeten verwachten?! Ik vond en vind dat jullie keurig en op tijd (binnen 4 dagen) hebben geleverd. De Verlichtingsbalk: is weliswaar van eenvoudige kunststof, maar de prijs is er ook naar. De einden van de nummerplaat kunnen -na inschuiven- niet echt weer plat worden gebogen, tenzij je aan de einden ervan en boven/onder twee gaatjes boort en dan met een ijzerdraadje de nummerplaat ''zekert''. De verlichten op/van de nummerplaat -daar gaat het toch om- vind ik niet optimaal, maar is m.i. wel toereikend. De Stekker/Omvormer: Deze kreeg ik -als leek- niet ver genoeg in de huls van de stekkerdoos aan de autokant omdat de omvormer veel minder diep is (lijkt) dan de stekkerhuls aan de auto. Dat scheelt zeker 7 tot 8 milimeter. Ik kreeg de omvormer dus niet goed geborgd in stekkerhuls aan de auto. Er werd weliswaar nét contact gemaakt zodat de verlichting brandt, maar de omvormer zat te ''los'' in de huls, zodat onder het rijden deze omvormer bij hobbels onderweg uit deze huls zou schieten en dan het doel: verlichting- wordt gemist. En een bekeuring je deel kan zijnl Dat alles gaf mij irritatie, verwarring en twijfel: ligt het aan de stekker aan de auto(Toyota Prius)-kant of ligt het aan het product: de omvormer Had neiging om jullie te bellen met deze klacht, maar ben eerst naar mijn Toyota-garage gegaan om uit te sluiten of het misfunctioneren (het niet goed in kunnen pluggen van de omvormer) aan de autokant of aan de productkant ligt. Had ook de neiging om het smalle ringdeel aan de omvormer weg te zagen zodat er betere grip zou komen. De garage leerde mij echter en gelukkig: dat ik deze omvormer, zij het met zeer (m.i. té) forse druk, eerst een halve slag naar rechts moet draaien en er dan voortreffelijke grip ontstaat. De moraal: Lever bij dit product een korte duidelijke handleiding aan hoe deze omvormer ''aan te sluiten''. Of vertel het mondeling bij verkoop. Met vrgr. P.H. van der Schaaf 0633528171
  • MCF Verburg op 13-08-2013
    Score:
    Ik kreeg netjes een mail met opdrachtbon van jullie. Hier heb ik op gereageerd dat ik de tenaamstelling van de bon graag anders zou zien. Bij het leveren van de Parrot stond er tot mijn verbazing nog steeds de verkeerde tenaamstelling op de bon. Verder niets te klagen. Snelle levering zoals jullie ook op de site aangeven. Fijn dat jullie me op de hoogte hielden via de mail.
  • S.c. vd Klis op 06-08-2013
    Score:
  • Roland Oldengarm op 06-08-2013
    Score:
    Ergens in de middag gebeld voor de Thule kit, deze zou op voorraad zijn, als enige winkel die ik kon vinden. Aardige man, direct gereserveerd voor mij. Besteld via de site en de volgende dag in huis! Helemaal fantastisch geregeld.
  • M.e van Dieten op 06-08-2013
    Score:
  • hans van heumen op 05-08-2013
    Score:
    Dakdragers zijn makkelijk te bevestigen op mijn auto. Jammer dat de dakdragers al beschadigd waren toen ik ze ontving. Het was duidelijk aan de verpakking te zien dat deze al een keer retour waren gekomen en nu aan mij verzonden waren. REACTIE AUTOT.NL: Onze oprechte excuses. Het kan inderdaad zo zijn dat door de grote drukte dit seizoen er een foutje is gemaakt met uw drager, dit is niet de bedoeling en wij willen dit graag oplossen, gelieve reageren per e-mail zodat we dit snel en juist kunnen afwikkelen.
  • J.H.Vis op 05-08-2013
    Score:
    Zal op zich wel een goede drager zijn, maar handleiding is onduidelijk, beetje puzzelen en dan kan het ook wel zonder. Als je er drie in elkaar gezet hebt, kan je het me je ogen dicht, maar kant en klaar afleveren zou makkelijker zijn En geen E-mails om reactie vragen 's nachts om 12.30 als je iPHONE naast je bed ligt.
  • Lianne op 03-08-2013
    Score:
    Bij de bestelling had ik mijn kenteken vergeten op te geven. Ze belden mij om de zeker van te zijn of het op mijn auto paste en gaven tips waarop ik moest letten bij het bevestigen van de fietsendrager op mijn type auto. De service was perfect. De fietsendrager zelf is een bouwpakket, maar ideaal voor auto's die geen trekhaak hebben.
  • Veldkamp op 02-08-2013
    Score:
    Je word via de mail op de hoogte gehouden over de status van het bestelde. Prima ga zo door.
  • A de Boer op 01-08-2013
    Score:
  • A.Ottens op 29-07-2013
    Score:
  • Rolf van der Wal op 26-07-2013
    Score:
    Het was voor mij niet duidelijk welk model op mijn auto zou passen (geïntegreerde dakrail). Ik ben prima geholpen. Een dag later in huis en alles past perfect.
  • Niels Imminga op 25-07-2013
    Score:
    De armsteun kwam binnen 3 dagen binnen. Helaas bleek er een defect aan de armsteun te zitten. Dit gemailt naar auto-t en binnen een paar uur werd ik gebeld voor excuus en een oplossing waarmee ik tevreden kon zijn. Er bleek iets mis te zijn gegaan in hun magazijn. Topservice, jammer van het defect.
  • Anderiesen J.H.A. op 23-07-2013
    Score:
    Levering is goed gegaan. Als opmerking misschien het volgende: de levertijd is niet na te vragen, daardoor moet je wel een dag thuis blijven.
  • F.Scheffer op 22-07-2013
    Score:
    datgene wat op de site wordt beloofd, wordt ook waargemaakt.
  • Marjon van Heerden op 22-07-2013
    Score:
  • J.L.van den Eerenbeemt op 20-07-2013
    Score:
    Ik had een klein lek , heb 2 stuks van 325 ml toegevoegd aan 40 liter koelwater en heb nu meerdere lekken ???? Het probleem is dus niet verholpen maar groter geworden . REACTIE AUTOT.NL: Geachte heer van den Eerenbeemt, 1 flesje van 325 ml is geschikt voor 3,5 liter koelwater, aangezien u 40 liter koelwater hebt (geen auto nemen wij aan) is de hoeveelheid van 2 flesjes absoluut niet afdoende.
  • J.A. Hueting op 17-07-2013
    Score:
    Mooie set Thule dragers voor een 3 deurs Polo. Past perfect. De levering is snel gegaan, maar er waren stalen dragers bijgeleverd in plaats van de aluminium aero. 's Middags gelijk gebeld en de volgende dag had ik de juiste dragers al in huis. Een foutje kan altijd gemaakt worden, maar het naleveren is zeer snel gedaan. Dus een zeer goede service.
  • Malafaye op 16-07-2013
    Score:
  • Malafaye op 16-07-2013
    Score:
  • Aaftink op 16-07-2013
    Score:
    Goedemorgen, Ik wilde deze in elkaar zetten maar ik moet ergens twee bouten in schroeven maar er zit geen gat. Moet ik zelf een gat maken? Ik zie graag uw reactie met vriendelijke groet, Rob
  • C.J. van Haren op 15-07-2013
    Score:
    Het past niet helemaal maar met een beetje boor en schaafwerk past het. Prima service!
  • Gerrie Schumacher op 15-07-2013
    Score:
    Maandag besteld ,dinsdag in huis . Top hoor.
  • Kortstee op 14-07-2013
    Score:
  • Ad Jansen op 13-07-2013
    Score:
  • H.Torn op 10-07-2013
    Score:
    prima service
  • terzi op 09-07-2013
    Score:
  • Hèlen Adema op 09-07-2013
    Score:
  • P. Herrie op 08-07-2013
    Score:
    prima service
  • van waardhuizen op 08-07-2013
    Score:
    op de foto op de site zijn 2 fietsen bijna bedekt, wij krijgen dat op die manier niet voor elkaar. (Wij hebben een nieuwe Thule fietsdrager).
  • john van der spek op 08-07-2013
    Score:
    Bestel met grote regelmaat bij verschillende sites, maar dit is toch wel een topper. Ging iets niet helemaal goed met de bestelling online, even telefonisch contact gehad en vervolgens de dag erop mij bestelling al binnen. Complimenten hoor,,daar kunnen veel besrijven nog iets van leren. Gr john
  • Mw.NR Immig op 04-07-2013
    Score:
  • Pascal op 01-07-2013
    Score:
  • Ruud Crooijmans op 28-06-2013
    Score:
    Alles is prima in orde bedankt voor de snelle service. Complimenten. Met vriendelijke groet, Ruud Crooijmans
  • Imre Bene op 24-06-2013
    Score:
  • J.Gerstel op 20-06-2013
    Score:
    De koelbox voldeed niet aan de verwachtingen. Hij koelt maar zeer matig. Ik had al jaren een koelbox van Hella en die koelde beter. Deze valt ook snel om op de achterbank door zijn hoogte. De sluiting is ook maar matig. Gaat niet gemakkelijk open en dicht. Niet kopen. Liever iets beters dat eventueel wat duurder is.
  • S.Grujic op 18-06-2013
    Score:
    Was OK
  • Dennis Schaap op 13-06-2013
    Score:
    Ik had een vraag over de spiegel, heb gebeld en werd snel en vriendelijk geholpen. Vervolgens heb ik de spiegel besteld en die werd netjes, zoals beloofd de volgende dag bezorgd. De beste mensen van Auto T hadden ook nog een strandbal in de doos gestopt die nu het hele kantoor doorstuitert, nog bedankt daarvoor! :-)
  • W Goppel op 13-06-2013
    Score:
  • Anton Hoiting op 10-06-2013
    Score:
    Perfect geholpen!, Goed en zeer vriendelijk advies, alles wordt door de medewerkers gecheckt of het product geschikt is voor jou auto. Keurige mail over de voortgang van je bestelling en uiteindelijk een prachtige fietsendrager in huis, die goed past op onze mini cooper en wat staat het stoer! Inmiddels er al mee gereden en ben zeer tevreden, TOP! Team Auto T.nl bedankt!
  • Bert Venema op 10-06-2013
    Score:
  • Rene van Aerle op 10-06-2013
    Score:
    Alles correct en snel geleverd met een goede prijs !!
  • Annelies van den Eijnden op 09-06-2013
    Score:
  • Bothof op 08-06-2013
    Score:
    Goede service en snelle levering; na bestellen nog controle of echt wel de goede spullen besteld had, prima!
  • Corné Jaspers op 05-06-2013
    Score:
  • M.F. Maas op 29-05-2013
    Score:
  • R.F.D. Wijma op 24-05-2013
    Score:
  • Jan Vermeulen op 24-05-2013
    Score:
    Mijn opgegeven huinummer 23 staat ook op de orderbevestiging, echter is het pakketje verstuurt met huisnummer 31?? de postbode kent mij gelukkig van naam en huisnummer,maar hijhad het pakketje wel al bij de buren van 31 afgegeven.(33) Dus heeft hij dit opgehaald en alsnog aan mij gegeven dat is het enige - punt dus auto T let daar goed op!
  • aarts ajwm op 23-05-2013
    Score:
    tevreden over het product en de levering hiervan.
  • Hans van Os op 22-05-2013
    Score:
    Bij de produktbeschrijving stond dat er een slot meegeleverd wordt. Deze is nie meegeleverd en stond als te bestellen optie op de doos. Gebeld en binnen een dag alsnog kosteloos geleverd. Topservice!
  • Henry Mussche op 19-05-2013
    Score:
  • J.K.A.Corstjens op 16-05-2013
    Score:
  • enderink op 13-05-2013
    Score:
    Op de site kon ik alleen maar de duurdere hoezen vinden. Voor de goedkopere hoezen had ik de hulp van de telefoniste nodig. Verder niets dan lof voor de afwikkeling. Groeten, Gerard Enderink.
  • Simon Grootes op 10-05-2013
    Score:
    De eerste bestelling is prima verlopen. We hadden zelf niet goed gekeken en dachten dat het een set betrof, maar achteraf stond het er toch echt duidelijk dat het 1 exemplaar betrof. Toen we de 2e bestelling hadden gedaan, bleek dat er geen voorraad meer was. We kregen toen meteen een telefonische reactie dat er geen voorraad meer was en de vraag wat de bron was van de bestelling. Dat was Google en toen bleek dat op de eigen website wel stind vermeld dat er geen voorraad meer was, maar bij Google zag je dat niet. Ivm Hemelvaartsdag bleek de bestelling verder uitgelopen, maar daar werden we ook meteen telefonische over geïnformeerd. De dame aan de telefoon, volgens mij Amber, is een toppertje, die weet wat de betekenis van Service is.
  • A.de Bruyn op 10-05-2013
    Score:
    Ik ben prima geholpen door een medewerker. Hij heeft de kitset gemonteerd en de drages op de auto vastgezet. Ben zeer tevreden .
  • Niels van Spellen op 10-05-2013
    Score:
    op de site stond dat er een slot bij zat, deze heb ik alleen niet gehad. alleen een paar afdek kapjes die met een imbus sleutel vast gezet konden worden. maar dat noem ik geen slot. voor de rest alles perfect. >>>REACTIE AUTOT.NL: KLANT HEEFT INDERDAAD RECHT OP EEN SLOTENSET, DEZE WORDEN NAGELEVERD.<<< groeten Niels
  • Herman Vos op 04-05-2013
    Score:
    goed en snel geregeld voor een scherpe prijs! Beter dan bij automatten.nl waar ze voor elke handeling je een e mail sturen. Je koopt 1 product en hebt dan zo'n e mail of 6 gehad en de bestelling komt na een dag of drie pas binnen via GLS koeriers Ga zo door !! groet Herman Vos
  • P. van Run op 29-04-2013
    Score:
    Snelle en goede service.
  • Darius op 18-04-2013
    Score:
  • Ruud Romijn op 18-04-2013
    Score:
    Order snel en probleemloos geleverd. :-)
  • lips caj op 17-04-2013
    Score:
  • S.P. van Dam op 15-04-2013
    Score:
    Wij zijn afgelopen weekend met de Fietsdrager Cruiser naar de Amstel Gold Race gegaan. Het duurde wel even voordat de drager goed op de auto zat, maar ik verbaasde mij over de kwaliteit van de fietsendrager. Goed produkt.
  • Charly Hogenbirk op 15-04-2013
    Score:
  • Dubbeldam op 14-04-2013
    Score:
    Snel gereageerd op mijn vragen en een goed advies gekregen.
  • Hanna Smid op 14-04-2013
    Score:
    het past goed en is vlot geleverd
  • autoboeimeer op 10-04-2013
    Score:
  • S.Nangmal op 02-04-2013
    Score:
  • Gijs Bossers op 02-04-2013
    Score:
  • Veneboer op 29-03-2013
    Score:
    Ik ben ontzettend tevreden! De bestelling was netjes verpakt en kwam direct de volgende dag. Ik heb de site opgeslagen als favoriet want als ik weer iets nodig heb voor mijn auto ga ik eerst AutoT.nl checken. Ook heb een vriendin deze site aangeraden! Groetjes van een zeer tevreden klant!
  • J. Bruins Slot op 27-03-2013
    Score:
  • f van der mast op 22-03-2013
    Score:
    U vraag is voorbarig, de zending is nog steeds niet binnen.====== REACTIE AUTOT.NL: als artikelen vanwege een te lage voorraad op een later tijdstip worden uitgeleverd, kan het zijn dat de review eerder is ingevuld. Klant heeft het artikel een dag later alsnog ontvangen.
  • A.C.M.M. Bohmer op 19-03-2013
    Score:
  • bijnen op 18-03-2013
    Score:
  • Millenaar op 12-03-2013
    Score:
  • Baksi op 11-03-2013
    Score:
    vandaag mijn dakdrager besteld en morgen middag in huis. snelle service. gewoon weg perfect.
  • Peter Brouwer op 10-03-2013
    Score:
  • Gerrit-jan de Wit op 03-03-2013
    Score:
    Perfecte service en snelle levering Ik heb de kettingen nog niet nodig gehad.
  • G. Houtkooper op 27-02-2013
    Score:
    Alles is zeer naar wens verlopen
  • R P op 22-02-2013
    Score:
    Eerst even telefonisch contact gehad alvorens (dakdragers) te bestellen en ben goed geholpen. Informatie ontvangen van leveringsvoortgang per email. Zeer handig. Ik ben tevreden.
  • G.A.Haarman op 18-02-2013
    Score:
    Snel en goede kwaliteit
  • Ruud Terschegget op 16-02-2013
    Score:
    Na plaatsing order is er telefonisch contact opgenomen om e.e.a. te checken 1 onderdeel niet voorradig dit is gemeld dus bestelling 1 week later keurig ontvangen ( in overleg) SUPER !!!!
  • k.l.postma op 16-02-2013
    Score:
    100 punten ga zo door
  • Egbert de Wit op 14-02-2013
    Score:
  • B.Bredewold op 13-02-2013
    Score:
  • vanHaasteren op 13-02-2013
    Score:
    Op de website kom je de bandenmaat (215-65-16) wel tegen, maar op de verpakking van de sneeuwkettingen niet meer??? Ze passen wel.====DE MATEN VOOR DE KETTINGEN OP ONZE WEBSITE ZIJN UP-TO-DATE. HET KOMT VOOR DAT NIET ALLE MATEN OP DE DOOS STAAN.
  • Rutten op 12-02-2013
    Score:
    ondanks problemen met digitale betaling toch de order afgwerkt
  • c van uitert op 11-02-2013
    Score:
    super
  • M.Bogers op 08-02-2013
    Score:
    De drie sterren van de hoes staan er voornamelijk voor dat de hoes een beetje vierkant is, waardoor hij net iets te groot is aan de zijkanten en de wind er makkelijk onder kan. Ik houd het m wel omdat hij toch goed genoeg voldoet. De service was perfect. Goed geholpen aan de telefoon en snel geleverd.
  • L. Benjamins op 07-02-2013
    Score:
  • j van den Berg op 06-02-2013
    Score:
    duidelijke site snelle levering goede prijs
  • Jan van Welie op 04-02-2013
    Score:
    er stond dat ie waterdicht was maar was die helemaal niet. === DE SITE VERMELD DAT DE AUTOHOEZEN WATERAFSTOTEND ZIJN MAAR ER STAAT NIET VERMELD WATERDICHT. OPTREKKEND VOCHT KAN WEER TUSSEN DE HOES EN HET DAK KOMEN OMDAT DE HOEZEN NOOIT SLUITEND ZIJN. DE HOEZEN WORDEN VOORNAMELIJK GEBRUIKT TEGEN VUIL VAN BOMEN EN HET SNEEUWVRIJ HOUDEN VAN DE AUTORUITEN
  • B.Schoemaker op 22-01-2013
    Score:
    Snelheid van levering en service perfect.
  • Gerda wiersma op 22-01-2013
    Score:
    perfect
  • Eric Huitker op 17-01-2013
    Score:
    Prima produkt! Mooi stevig (in tegenstelling tot een polyester hoes die ik eerder bij een andere leverancier had besteld). En zoals beloofd heel snel geleverd!
  • Mark van der Kruijff op 14-01-2013
    Score:
  • A. Neels op 10-01-2013
    Score:
  • J.Joesoef op 10-01-2013
    Score:
  • Mark op 09-01-2013
    Score:
  • H.Touber op 03-01-2013
    Score:
    Wij zijn heel erg tevreden over de benadering en service van Uw bedrijf, de dame Nikita is zeer beleefd, vriendelijk en behulpzaam. Dit is een succes voor Uw bedrijf! Met vriendelijke groet, A.j.m.Touber-DuPont
  • Linda den Heijer op 27-12-2012
    Score:
  • J.W. Arets op 27-12-2012
    Score:
    Zelfs nog even na de bestelling telefonisch gecontroleerd of ik wel het goede onderdeel besteld had! Compliment!
  • PAJ Oomen op 25-12-2012
    Score:
    Koelvloeistof besteld via de duidelijke website, adresgegevens ingevuld, betaald via I-deal. Ik kreeg via E-mail een bevestiging van de bestelling en daarna een e-mail dat het pakket verzonden werd. De andere dag werd het pakket netjes door TNT-post thuisbezorgd. In de doos zaten naast de bestelde koelvloeistof ook twee ballonnen en een balpen. De kinderen blij met de ballonnen en ik met de balpen. Mijn eerste ervaring is dus gewoon goed te noemen en zal zeker nog eens iets bij AutoT bestellen.
  • E.van As op 22-12-2012
    Score:
    De geleverde wielmoer sloten waren net een paar milliemer (1 spoed van het schroefdraad) te lang waardoor er geen ruimte meer was om het wiel rond te laten draaien. Ik heb dit p kleine probleempje zelf opgelost en nu zit het prima en voldoen ze aan mijn wensen.
  • Bea Mulder op 21-12-2012
    Score:
    Super dat de bestelling dinsdg al binnen was!
  • Mikael Verhoef op 20-12-2012
    Score:
  • a. maan op 19-12-2012
    Score:
    We zijn zeer tevreden over de afhandeling van deze order
  • Stefan Moonen op 19-12-2012
    Score:
    Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en uitvoering van de bestelling. Men is zeer service gericht ingesteld.
  • Tim Horneman op 17-12-2012
    Score:
    Heb na lang wikken en wegen een dragerset van Thule gekocht voor het vervoer van mijn kajak en canadese kano. Nogal prijzig, maar AutoTotaal.nl was wel de goedkoopste! Werd zeer goed geholpen bij het maken van een goede keuze door het beantwoorden van mijn -talloze- vragen... Een tevreden klant dus!!
  • Sander Bakker op 17-12-2012
    Score:
  • Linda den Heijer op 09-12-2012
    Score:
  • G.van der Beek op 08-12-2012
    Score:
    Alles keurig niets meer aan toe te voegen. Een tevreden klant. G.van der Beek. Terschelling
  • C L van Lieren op 04-12-2012
    Score:
  • Danny Grauwels op 23-11-2012
    Score:
    Prima site, goede service en snelle levering!
  • K.van Dellen op 21-11-2012
    Score:
  • A.R.Boiten op 16-11-2012
    Score:
    Prima site, service en levering. De gekochte kofferbak mat is echter wel erg dun maar ja dat is met die prijs wellicht ook te verwachten.
  • Yard op 13-11-2012
    Score:
    De Window Color spray Smoke set 400 komt doorzichtige vloeistof uit, geen zwart zoals het zou moeten. Ik heb er dan ook niks aan en heb zo 20 euro weggegooid.
  • Eric van Leeuwen op 10-11-2012
    Score:
    Uitstekende organizer. Niet te groot, blijft goed vastzitten en oogt erg netjes. Snel en keurig ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!
  • G Bekedam op 05-11-2012
    Score:
  • de wilde paul op 27-10-2012
    Score:
    zeer snelle en heel goede levering heel tevreden mvg paul.
  • van Gils op 26-10-2012
    Score:
    2 laders besteld maar helaas maar 1 op voorraad. netjes gebeld dat de levering later zou komen en dat dan de 2 laders tegelijk geleverd werden, voor ons geen probleen. telefonisch nog wat nabesteld wat nadien met de laders netjes werd afgeleverd. In het pakket nog wat leuke reclame artikelen. Wij zijn tevreden!!!
  • laumen op 11-10-2012
    Score:
    super
  • Luc Demarteau op 07-10-2012
    Score:
    In eerste instantie een andere plaid besteld, maar nadat ik reeds had betaald kreeg ik een mailtje dat de plaid niet meer geleverd kon worden. Jammer om te zien dat ook bij deze webwinkel de site niet 100% actueel is. Die betreffende plaid staat nu nog steeds op de site. Ik heb wel snel mijn geld teruggekregen en daarmee een andere plaid besteld, waarover ik wel tevreden ben. Samengevat, resultaat goed, weg er naartoe omslachtig.
  • Maurice Verberne op 27-09-2012
    Score:
  • Angelique op 19-09-2012
    Score:
    Product werkt net zo goed dan zijn dure tegenhanger. Misschien zijn de duurdere merken in afwerking misschien wat hipper dus daarom 4 sterren,maar dit doet niet af aan het gebruik. Verpakking was kapot in de verzenddoos en rommelig,maar toch 4 sterren omdat dat ook aan de verzender kan liggen. Verder een 5 voor service,want het was echt ongelooflijk hoe snel ik antwoord kreeg op mijn mails en tevens de verzending. Top!!
  • Giska van Dijke op 07-09-2012
    Score:
    Wij zijn meer da tevreden over de caravanhoes, mooie kwaliteit, goede pasvorm, super gewoon. Bedrijf was zeer goed te bereiken via telefonisch contact, personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam bij het uitkiezen van de juiste maat. Bedankt.
  • J. van Helmond op 04-09-2012
    Score:
  • Marc op 31-08-2012
    Score:
  • Eugene van Wersch op 25-08-2012
    Score:
    niks op aan te merken ,waren ze maar allemaal zo . gr Eugene
  • Albert Stallaart op 21-08-2012
    Score:
    Prima service en snel!
  • Gerard W op 15-08-2012
    Score:
    Zeer tevreden over mijn order, werd nog even gebeld om te verifieren dat het de juiste onderdelen waren voor mijn auto. Dankzij autot.nl had ik de onderdelen voor mijn dakdragers nog binnen voor mijn vakantie.
  • P.M.C.G.Buenen op 14-08-2012
    Score:
    Ik neem aan dat E4 op gordel europese goedkeuring betreft,daar deze op een quad gemonteerd word,ben verder over afwerking en snelheid zeer goed tevreden.
  • G.J. ter Welle op 13-08-2012
    Score:
    We hebben het kralenkussen binnen de beloofde tijd ontvangen. Prima levering!! Hartelijk dank!!
  • Jan Polmans op 09-08-2012
    Score:
    Zeer snelle levering. Goede uitleg door de telefonistes zowel bij info in winnen door mij als bij telefonische benadering nadat ik besteld had via de website. Zeer vriendelijk, deskundig en beleefd. Ik ben uiterste tevreden over de hele gang van zaken alsook over het product!! Vr. Groeten Jan Polmans
  • Gerhard Orsel op 02-08-2012
    Score:
    Zeer correct geholpen, geld onmiddelijk teruggestort toen er niet voldoende voorraad was
  • cees groot op 02-08-2012
    Score:
    geweldig product, zeer stabiel en probleemloos 1600 km gereden naar midden Zweden. Hartelijke dank ook voor de goede en duidelijke instructies
  • Rob op 31-07-2012
    Score:
    Wij hebben de bestelling snel en in goede orde ontvangen. de Thule gebruiksaanwijzing was vrijd duidelijk. De dragers zaten in 1,5 uur op het dak. De uitwisselbaarheid van de 'kit' (de voetjes en klemmen op het dak) is een pre. Dan hoef je niet zo vaak een nieuwe set dragers te kopen. De slotenset van Thule is leuk en aardig, maar als slot lijkt het niet heel veel zin te hebben. De plastic afsluit kap lijkt met een schrievedraaier makkelijk te forceren. Wel een mooi systeem als geheel
  • Gerhard Orsel op 31-07-2012
    Score:
  • Van Ee op 30-07-2012
    Score:
    Bestelling snel in huis. Prima!
  • R vd Vegt op 29-07-2012
    Score:
    Prima internetbedrijf, niet de allergoedkoopste maar wel materiaal op voorraad en meteen volgende dag in huis.
  • R vd Vegt op 29-07-2012
    Score:
    Prima internetbedrijf, niet de allergoedkoopste maar wel materiaal op voorraad en meteen volgende dag in huis.
  • Ham op 19-07-2012
    Score:
    Thule kitset besteld. AutoT heeft echt moeite gedaan om het snel bij mij te krijgen. Complimenten! Kitset paste helaas niet en geen ondersteuning van importeur van Thule. AutoT erg meedenkend en flexibel. Zeker ook de after sales verdient een compliment. Snelle reacties en pro-actief in de afhandeling. Zeer correct.
  • jansen op 19-07-2012
    Score:
    Kwaliteit/Prijsverhouding goed.goedkoper dan in de winkel.snelle levering.Behulpzame medewerkers.perfect.
  • Hempie op 12-07-2012
    Score:
  • arie van iersel op 10-07-2012
    Score:
    Door uitgebreid zoeken op internet heeft auto t voor mij een goede prijs gemaakt voor de dakdragerset. Dit heeft mij veel geld bespaard.
  • Pawel op 08-07-2012
    Score:
    Op de site is informatie over dakdragers moeilijk te vinden, maar via telefonisch contact zeer goed en snel geholpen.
  • Jongedijk op 02-07-2012
    Score:
    Word netjes gecommuniseerd of het juiste is besteld. Snelle levering en goede prijs
  • Maarten Klerk op 01-07-2012
    Score:
    snelle service. Prima
  • jongedijk op 01-07-2012
    Score:
  • Ruud van de Wetering op 01-07-2012
    Score:
    Alles is correct verlopen. Geen punten van aandacht
  • gerard op 30-06-2012
    Score:
    Super site en service, binnen de 5 minuten belde ze ons dat we met het bestelde item niet zouden hebben wat we beoogde te bereiken.
  • Frans op 28-06-2012
    Score:
    Super goede service had de dakdragers de volgende dag in huis en keurig verpakt,werd ook netjes te woord gestaan aan de telefoon en alles was netjes uitgelegd. Tot de volgende aankoop ,groet Frans.
  • Tim v d zon op 27-06-2012
    Score:
  • Roel op 26-06-2012
    Score:
    Makkelijk te vinden, goede prijs / kwaliteitverhouding en snel geleverd,
  • J.van der Ziel op 25-06-2012
    Score:
    Mijn bestelling bestond uit 2 items, en zijn snel en goed gelevert. Firma is zeer aan te raden. Mijn compliment. vr.gr. Johan v/d Ziel
  • jurgen op 24-06-2012
    Score:
    snelle en goede service
  • Sebastian op 20-06-2012
    Score:
    Uitstekende kwaliteit. Had ook niets anders verwacht. Groet,
  • Ruud Karssing op 12-06-2012
    Score:
    Prima verzorgd, we onthouden jullie site!
  • Ruud Kulk op 12-06-2012
    Score:
    Hoorn 81 melodien: valt tegen ik had meerdere melodien verwacht zoals een cow of hazzard dat soort. Ik ga hem niet gebruiken omdat het te eentonig is
  • Micha Smith op 05-06-2012
    Score:
    De dakdrager is een mooi product. Alles past perfect en heeft weinig uitleg nodig. De service is verder ook goed! Werd een aantal keren gebeld over het product, qua model en auto. bedankt gr. Micha
  • Paul Conrads op 04-06-2012
    Score:
    goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer snelle levering.
  • Hans Buter op 29-05-2012
    Score:
    geen klachten
  • Theo op 23-05-2012
    Score:
    Stabiel en makkelijk te bevestigen, maar jammer dat er maar 2 fietsen aan kunnen worden gehangen..=====HET MODEL IS NORMAAL GESCHIKT VOOR 3 FIETSEN, MAAR IS AFHANKELIJK VAN DE GROTE VAN FIETSEN. LET OP DAT JE DE 45KG GEWICHT NIET TE BOVEN GAAT=====
  • Josip op 22-05-2012
    Score:
    Service was hartstike goed!
  • johan leijtens op 21-05-2012
    Score:
    Ik geloof dat het wel snel bezorgt is maar ik heb er bijna vier dagen op moeten wachten ik geloof dat jullie niet wisten dat het donderdag hemelvaart was en dus heb ik mijn bestelling vrijdag pas gekregen. ====KLOPT, DE AANGEGEVEN LEVERTIJDEN WORDEN VERSTOORD DOOR FEESTDAGEN. AAN DIT PUNT KUNNEN WIJ HELAAS NIETS DOEN.
  • Rodney Kranenburg op 16-05-2012
    Score:
    Had Thule-kit zonder stang besteld en werd zelfs nog even gebeld door AutoT of dat wel klopte en of de stang die ik had wel de goede was. Kreeg de tijd om dat op te zoeken en daarna was de bestelling binnen 1 dag binnen. Prima!
  • Regine de Zwaan op 16-05-2012
    Score:
    goede, vriendelijke service. Snelle levering.
  • J. Juffermans op 14-05-2012
    Score:
    Positief is de snelle levering, namelijk de dag na bestelling. Minpunt is de bezorging bij factuuradres terwijl een alternatief bezorgadres was aangegeven bij bestelling.=====IN DAT GEVAL IS DOOR ONS HET VERKEERDE AFLEVERADRES INGEVULD, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK=====
  • sjaak.coumans op 14-05-2012
    Score:
    De elektrische bandenpomp/compressor uit een plaatselijke winkel pompte niet goed werd erg warm en ratelde. Daarom zocht ik een degelijke pomp. En die heb ik gevonden bij autot.nl. De pomp pompt perfect wordt nauwelijks warm en maakt alleen een compressorgeluid. En de prijs van €39.95 is laag voor de geboden kwaliteit. Een topper.
  • P.H.Verheijen op 01-05-2012
    Score:
  • Bouwe van der Weide op 24-04-2012
    Score:
    Een duidelijke site waarop makkelijk te navigeren is. Daarbij komt nog eens dat er heel snel geleverd is en dat is prettig en geeft ook nog eens meer vertrouwen voor de toekomst, om nog eens wat bij jullie te kopen .
  • Schouls op 16-04-2012
    Score:
    Overzichtelijke productweergave. Tevreden over snelle levering.
  • serge driessen op 15-04-2012
    Score:
    Beetje ingewikkeld product om in elkaar te zetten. prijs was echter goed, bezorging en klantservice ( heb ik van tevoren gesproken) erg goed.
  • P Willemsen op 15-04-2012
    Score:
    Thule Clipon 9103 voldoet redelijk aan verwachtingen. Voelt zeer solide aan, in elkaar zetten is wel even lastig. Maar áls het eenmaal is gelukt is, dan is het een handig ding. Een aantal beschermrubbers ontbraken, dus zelf maar gemaakt van oude binnenband. Ook ontbrak er een moertje die toch echt nodig was; gelukkig had ik de juiste maat zelf nog in huis, anders hadden we echt zonder fietsen op vakantie gemoeten... Valt me toch erg tegen van een gerenommeerd merk als Thule. Verder arriveerde het pakket een dag later dan aangekondigd door AutoT.nl======ANTWOORD VAN AUTOT.NL=====: De zendingen worden conform de afspraak dezelfde dag aangeleverd bij TNTpost. Op de verdere verwerking en uitlevering van TNTpost heeft AutoT.nl geen enkele invloed. Deze review geeft ons wel de mogelijkheid TNTpost op de hoogte te brengen van hun serviceniveau.
  • henny van der schaaf op 12-04-2012
    Score:
    De ideal verliep niet goed , maar dat is een fout van de bank. Daarna is alles vlekkeloos verlopen. De stoel hoezen zijn precies zoals omschreven. Ik beveel auto T .nl een ieder ten zeerste aan.
  • Eef Rovers op 10-04-2012
    Score:
    De aanvraag en levering maar ook de service tussendoor (zoals het telefoontje van Nikita voor het artikel en de afspraken betreffende het afleveradres) waren allemaal prima. Ook het artikel voldoet aan mijn wens: ik kreeg de auto zonder problemen gestart. Heel goed Eef Rovers Weert
  • Baart E op 10-04-2012
    Score:
  • Petri op 29-03-2012
    Score:
    snelle correcte levering. Alleen jammer dat er geen prijs verschil is tussen de consument en proffesionele banden montage centrums========ANTWOORD AUTOT.NL========= per 5 april is AutoT.nl uitgebreid met 2 nieuwe websites met een particulier- en dealerafdeling
  • tw. fransen op 27-03-2012
    Score:
    Ik heb een xenon-zwaailamp gekocht ivm mijn werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden over auto-t want het bestellen, de berichtjes over waar en wanneer je bestelling komt tot en met levering, is allemaal prima geregeld. Ook de eventuele begeleiding die je krijgt als je bestelling niet optijd geleverd wordt is goed geregeld. Kortom: als ik nog eens iets nodig heb ga ik eerst naar auto-t
  • ton op 25-03-2012
    Score:
    zeer tevreden de ene dag bestelen en meestal de andere dag al thuis gebracht
  • JF de Geus op 16-03-2012
    Score:
    Vandaag voor 17.30 besteld de volgende dag (zaterdag) in huis. Prima service. Kunstsof verbinders breken snel, leg ze 1 uur in heet water voor montage, dan voorkom je dat ze breken.
  • Frank de Geus op 15-03-2012
    Score:
    Het hondennet voldeed niet aan onze verwachtingen. Werd zonder morren teruggenomen daarna hondenrek besteld voldeed wel. Keurig gehele bedrag van hondennet inclusief verzendkosten retour. Prima service en hulp bij het vinden van een gepast produkt.
  • C.FayaarsNieuwlaats op 15-03-2012
    Score:
    Helaas was de CPS1000 niet op voorraad maar ik werd gebeld binnen een uur en autot heeft mij een andere voorgesteld waar ik zeer tevreden over ben een Sony Ik ben zeer tevreden over de service en levering
  • Kiki op 15-03-2012
    Score:
    De fietsendrager was de volgende dag in huis. Ik werd nog keurig gebeld om te vertellen dat de fietsendrager niet geschikt is voor onze auto. Na uitgelegd te hebben dat ik het toch wilde proberen kreeg ik een hele klantvriendelijke reactie en daarnaast de eventuele andere opties voor onze auto. Super. Maar gelukkig hij past! In de gebruiksaanwijzing staat hoe je hem wel en niet moet bevestigen als je een achterspoiler hebt.
  • Mark Vedder op 10-03-2012
    Score:
  • Mark op 08-03-2012
    Score:
    Fijn webshop, goede service bij vragen vooraf. Product heeft een dermate onduidelijke montage handleiding dat ik het vooralsnog gedemotiveerd aan de kant heb gelegd. Over een paar dagen opnieuw poging doen om het goed te monteren.
Zoeken op trefwoord of artikelnummer