Rooseveltstraat 44-46, 4731KH Oudenbosch
facebook twitter youtube

Vragen? Bel
0165 317990

Algemene Voorwaarden

1 Aankoop – bestelprocedure -
Via onze webshop kunt u de getoonde producten bestellen door het winkelwagentje op internet te gebruiken. Wanneer u alle gevraagde gegevens heeft ingevuld en de aanvraag heeft verstuurd dan heeft u een bestelling geplaatst; in dit geval hebben alle manieren van bestellen dezelfde juridische status. Bij het bestellen dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en dit ook te bevestigen wanneer u het geselecteerde product wilt kopen. Het plaatsen van een bestelling wordt door ons per e-mail bevestigd, dit is geen orderacceptatie. Het leveringscontract gaat in op het moment dat u de producten ontvangt tot het aflopen van de retourperiode van 7 dagen.

2 Algemene leverings- en betalingscondities
Nadat u de bestelling akkoord heeft gegeven, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Zodra de bestelling klaar staat voor verzending, ontvangt u wederom een e-mail.
Artikelen die opgestuurd worden, dienen vooraf per iDeal of vooruitbetaling te worden betaald.

Wij staan ingeschreven bij de KvK in Breda met nummer 20073813 en ons BTW nummer is NL806795505B02. Om de privacy van onze klanten te garanderen heeft autoT.nl een privacy verklaring samengesteld en op deze website ter inzage geplaatst.

3 Instructies betreffende annuleren
U kunt binnen 14 dagen het contract door het verzenden van een e-mail annuleren, zonder een reden aan te geven. Deze termijn gaat in op de datum van ontvangst van de producten. Het is voldoende om binnen deze termijn de goederen terug te sturen om aanspraak te kunnen maken op dit recht. De goederen behoren in nieuwstaat te verkeren om in aanmerking te komen voor retourname.

De annulering dient te worden verstuurd naar: info@autoT.nl

Wij vragen u vrijwillig aan te geven wat de reden is van de retourzending, hiernaast vragen wij aanvullende informatie om een efficiënte en snelle verwerking te kunnen bieden.

4 Juridische gevolgen van een annulering
In het geval van een geldige annulering worden de prestaties/betalingen van beide partijen teruggegeven en de mogelijke beneficies (bijvoorbeeld renten) afgegeven. In het geval dat u ons het product niet, gedeeltelijk of in slechte staat teruggeeft, moet u ons de waarde terugbetalen. In het geval van inspectie van het product, is dit niet van toepassing, wanneer de waardevermindering van het product exclusief kan worden verklaard door de controle van het product – zoals uzelf in een winkel had kunnen doen. U kunt de waardevermindering uit de weg gaan wanneer u het product als eigenaar gebruikt en als u alles doorgeeft wat de mogelijke effecten zijn op de waarde.

5 Het recht op eigendom
Wij reserveren ons het recht op eigendom over alle van ons geleverde producten, tot alle onze schuldvorderingen tegenover u, of degene die de producten heeft overgenomen, zijn voldaan. Deze clausule is tevens geldig voor de schuldvorderingen die later optreden. Om ons recht op eigendom te vorderen, zijn wij gerechtigd, de onmiddellijke teruggave van de producten te vragen, elk recht op afhouding uitsluitend, met uitzondering van het geval dat er tegenpretenties bestaan, die daarvoor wettelijk vastgelegd werden.

6 Verantwoording voor de schade op onze internetportalen
De internetpagina's die worden getoond in de vorm die wij als goed hebben beschouwd. Wij garanderen niet dat onze internetportalen met uw pretenties overeenkomen en dat ze in elk moment, zonder onderbreking, op tijd, zeker en zonder fouten tot uw beschikking zullen staan. De internetportalen worden op eigen risico gebruikt; wij zijn niet verantwoordelijk voor de resultaten, die u door de internetportalen kunt verkrijgen, en ook niet voor de rechtvaardigheid of de informatie op het internetportalen.

7 Bescherming van het intellectueel eigendom
De teksten, de foto's, de geluiden, de grafieken, de animaties en de videofilms zoals ook de publicatie op het internet vallen onder de wet van de auteursrecht en andere beschermingswetten. De inhoud van deze pagina's kan niet worden gekopieerd, verspreid, verandert of aan derden worden doorgegeven. Sommige van onze internetpagina’s bevatten foto's, die van derden zijn en vallen onder hun auteursrecht. Als niet anders aangegeven, zijn alle merktekenen van onze internetpagina's door het merkrecht beschermt. Middels onze webpagina's worden niet door ons, noch van derden een gebruikslicentie van de intellectuele eigendom gegeven.

8 Informatieverplichting
Wanneer u een order plaatst, moet u de juiste gegevens m.b.t. uw adres en persoon opgeven; deze gevraagde gegevens worden door ons voor u geregistreerd. Natuurlijk kunt u deze gegevens bij een bestelling of ook later in uw account veranderen. Allebei de contractpartners kunnen hun account ten alle tijden annuleren, zonder redenen aan te geven. In dit geval zal AutoT.nl uw account en al uw gegevens wissen.

9 Teksten en afbeeldingen
Alle teksten en afbeeldingen op onze website zijn met zorg geplaatst. Toch kan het voorkomen dat er een foutieve tekst/afbeelding bij een artikel staat. Ook kunnen de werkelijke kleuren enigszins afwijken van de foto's.