Rooseveltstraat 44-46, 4731KH Oudenbosch
facebook twitter youtube

Vragen? Bel
0165 317990

Stalen velgen

Stalen velgen zijn er in vele soorten en maten. Voor elke auto worden er specifieke stalen velgen gemaakt.  Het verschil zit vaak in de diameter van het wiel, breedte van het wiel, de ET waarde (of het wiel naar binnen of naar buiten valt), het aantal boutgaten en de steekcirkel. 

Selecteer nu in het menu soort velg -  automerk en  autotype. Nu verder verfijnen aan de linkerzijde op inchmaat.Worden er na uw selectie meerdere velgen getoond, bel dan 0165-317923 of mail info@autot.nl voor de juiste stalen velg.

Hoe bestel ik de juiste stalen velg? Voor de juiste velg, even bellen wanneer er meer dan 1 keuze is

Kies links uw automerk - autotype -uitvoering en inchmaat. De velg die dan getoond wordt, is geschikt voor uw auto. Controleer nog even of de omschrijving overeenkomt met uw auto. Vermeld bij het bestellen altijd het kenteken. De medewerkers van AutoT controleren altijd of u de juiste velg heeft besteld.

Tip; Veel klanten denken dat lichtmetalen velgen veel duurder zijn dan staal. In de praktijk valt dit erg mee. Voor een kleine meerprijs, heeft u al een set lichtmetalen wielen.

 

E-mailnieuwsbrief

Wilt u als eerste onze aanbiedingen ontvangen? Meld u hier aan voor onze e-mailnieuwsbrief

Stel uw vraag

Stel uw vraag

 

 Onze winkelmedewerkers zijn dagelijks te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 tot 15.00 uur op 0165-317990

 stel een vraag